فاطمه_nrc مدیر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 عنوان ارتودنسی | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 21 پست سلام دوستان من ارتودنسی متحرک کردم چند سال پیش الان یه ساله نرفتم برای ویزیت یکم برام سخت بود ولی الان دوست دارم برم و بذارم که دندونام درست شه ولی چون یه سال از ویزیت گذشته روم نمیشه به نظرتون به دکتر چی بگم که بتونم برم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س) 1402/01/23 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 تصمیم گرفتم انشالله دو هفته دیگه میرم فردا هم به دکتر میگم که یکم اذیت میشم به خاطر همین طول ... چون دانشگاهم میرم اصلا نمی تونم درست صحبت کنم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 چون دانشگاهم میرم اصلا نمی تونم درست صحبت کنم یکم خجالت میکشم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
schrodinger_mandalio عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 1712 فقط بگو شرایطش برام تا الان جور نشده بیام دلیلی نداره بیشتر از ابن توضیح بدی دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 فقط بگو شرایطش برام تا الان جور نشده بیام دلیلی نداره بیشتر از ابن توضیح بدی منکنم گلم دعا کن به خیر بگذره و از پسش بر بیام و ری اکشن ایشونم خوب باشه خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 منکنم گلم دعا کن به خیر بگذره و از پسش بر بیام و ری اکشن ایشونم خوب باشه ممنونم گلم* خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
schrodinger_mandalio عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 1712 منکنم گلم دعا کن به خیر بگذره و از پسش بر بیام و ری اکشن ایشونم خوب باشه با اعتماد لنفس همینو بگو فوقش ی چیزی میگه ک دونم ب خاطر خودت هستش دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
فاطمه_nrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2216 با اعتماد لنفس همینو بگو فوقش ی چیزی میگه ک دونم ب خاطر خودت هستش مرسی واقعا آروم شدم ،همین کارو میکنم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)