2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوبت گرفتنش اینترنتیه معمولا الان بخوای بگیری واسه ماه بعد نوبت خالی گیرت میاد اول متخصص ویزیت میکنه ...

چرا راضی نبودی پس؟

معطلیش زیاده تا نوبت ادم بشه؟ دستگاهش چیه؟

لطفا درخواست دوستی ندید
نوبت گرفتنش اینترنتیه معمولا الان بخوای بگیری واسه ماه بعد نوبت خالی گیرت میاد اول متخصص ویزیت میکنه ...

متخصص همون روز لیزر ویزیت میکنه؟ یا قبلش باید بریم

چرا راضی نبودی پس؟ معطلیش زیاده تا نوبت ادم بشه؟ دستگاهش چیه؟

ببین میگم ک اکثرا راضی ان من نبودم 

اولا ک اونجا حریم شخصیت زیاد رعایت نمیشه منظورم اینه ک وقتی یکی میخواد بدنتو ببینه اول باید توضیح بده به ارامش ک من فلانی ام باید مناطق لیزرو ببینم ولی جلسه اول برای اینکه میخوای کارت بکشی و حساب کنن هزینه تقریبیتو ی نفر میبرتت تو ی اتاق میگه نشون بده جاهاییو ک میخوای لیزر کنی و انقد عجله داره و تنده ک نمیدونی خجالت بکشی اعتراض کنی یا چی

بعدشم ی مبلغ بالاییو بر حسب همین معاینه شون ازت میگیرن و میری ک متخصص ببینتت متخصص هم اصن فقط ی نگاه گذرا میکنه ک واسه من انقد درجه ی بالا نوشنه بود بزنن ک بدنم سوخت 

بعدم دوساعت منتظر میشی تا نوبتت شه 

اپراتورهای لیزرش جواب سوالاتو ب زور میدن محل سگ نمیزارن و فوق العااااااده بداخلاق و بدرفتارن ادم فکر میکنه مجانی اومده و اینکه ی اخ و اوخ کنی رحم نمیکنه ی لحظه وایسه 

من ۸ جلسه رفتم و هنوزم عین درخت داره ازم در میاد 

دستگاهشون الکساندر بود ولی ب من نمیساخت ولی خیلیا نتیجه گرفتن هزینشم جلسه ای ۱ تومن ب بالاس