2777
2789
عنوان

شوهرم کلی قرض و بدهی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 34 پست
میخوام یه چیزی بگم نمیدونم چقدر درسته  ولی خانومایی که کار میکنن همسرشون خیلی اهمیت نمیده یه ج ...

اخه من کار نکنم دگ اصلا نمیرسونیم شرمنده میشیم همین عید ی جورابم نخریدم اما تو خرج خونه شریک بودیم چون کارتاش خالی بود کلا ۱۳ روز عید رو جمعا ۵ روز اینا رفت کار کرد اونم روزی دو ساعت که یکساعتشم پیش ننش بود

یه فروردینی بی حوصله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من کار نکنم دگ اصلا نمیرسونیم شرمنده میشیم همین عید ی جورابم نخریدم اما تو خرج خونه شریک بودیم چ ...

به نظرم یه مدت نرو سرکار همسرت ادم بیخیالیه بزار خیلی بهش فشار بیاد اولاش شاید سخت باشه اما درد بی پولی بکشه خرج توام اضافشه مجبور به کار کردن میشه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

چجوری باید بره مهرشو بگیره؟درامد داره اگه بره بگیره؟ شوهرمو هرچی میگم برو نظام مهندسیتو بگیر میگه پ ...

کتاباشو دست دوم توی دیوار میتونه بگیره

مهر نظارت و اجرا راحت تره قبولیش اکثرا همون دفعه اول قبول میشن... یه دوسه ماه میخونن کتابا رو بعدم امتحان میدن

وقتی قبول شدن یک تومانی نظام ازشون پول میگیره کلاس آموزشی میزاره بعد چندوقت مهر میده بهشون و هرماه یه مقدار کار خود نظام مهندسی بهشون میده....کاری ک خود نطام مهندسی میده پاره وقته درحد چهارشنبه پنجشنبه حدود ۴..۵تومان میده 

ولی اگه خودت زرنگ و پیگیر باشی سوای نظام کار میگیری و درآمدت میره بالا

اگر ۵ سال از گرفتن مدرکش میگذره میتونه کارشناس دادگستری شرکت کنه که خیلی خیلی درآمد بیشتری داره و خیلی با کلاس تر بین ما مهندسا و هرکسی نمیگیره این مهرو...البته آزمونشم سخت تره

من خودم تازه امسال میخوام مهر بگیرم درهمین حد اطلاعات دارم

وقتی مهرشو بگیره بعصی شرکتا توی دیوار گاهی میزارن همیشه مهندسای عمرانو جذب میکنن ک عضو هیئت مدیره شرکتشون باشن از طریق ما نهندسا بتونن شرکت بزنن و وام های کلان بردارن و در عوض ماهی حدود ده تومان پول میدن....این اگهیا کمه و سخت تر میشه اعتماد کرد....همیشه باید توی دیوار بگرد واسه این آگهیا

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃