2777
2789
عنوان

شوهرم کلی قرض و بدهی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیره یه پسر لوس و ننر از مامانش تحویل گرفتم بعد هی مامانش میکوبه سرم پسرم انقدر خوبه اونقدر خو ...

نباید بری سرکار دیگه نرو مرخصی بگیر یا وام بردار بگو مول تدارم نباید یه قرون خرج کنی تا ببینه هیچی نیست به خودش بیاد وگرنه تا اهر عمرت باید بسوزی 

ننه اش همش اینو میکوبه سرم که پسرم انقد خوبه اونقد خوبه

همین ننه های این جوری عامل بدبختی بچه ی خودشون هم هستن🤕

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

کارای خونه رو بنداز گردن اون، خودت دو شغله شو، حتما که زن نباید کار خونه کنه مرد کار بیرون، اینجوری ...

یه استکان رو سینک موندنی داد میکشه سرم ظرفارو بشور بعدشم میره به ننش میگه 

یه فروردینی بی حوصله

نه بابا عرضه اینکارام نداره 

یهه ذوز خونه نگهش دار خودت برو به جاش اسنپ ببین چقد درامد داری تو روز شاید درآمدشو نمیگه یا قایم میکنه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

خداییش ۶ ساعت کار تو روز خیلیی کمه... حق داری والا.. من بودم دیوونه میشدم.. تو تهران معمولا ادارات هم هشت ساعته که کلی اضافه کاری میمونن تا حقوقشون بالا بره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

شوهرت فشار و استرس روشه . کاملا نشانه های افسردگی داره . فعلا همین از دستش بر  می آد ویتامین  دیD  بدنش هم خیلی کمه.  روزهای تعطیل  اصلا اسنپ زیاد مشتری نداره صرف شاید نکنه.  سعی کن شرایط طرف را هم بفهمی.

دوستان همه داریم میبینیم که شرایط واقعاً سخته الان اکثر مردها تو خرج و مخارج موندن ولی ما هم نباید ی ...

کی گفت دعوا میکنم ؟تو حرفای من صحبت از دعوا بود؟

یه فروردینی بی حوصله

و منی که مهندسی عمران خوندم😐 چرا نمیره مهراشو بگیره کار کنه

چجوری باید بره مهرشو بگیره؟درامد داره اگه بره بگیره؟

شوهرمو هرچی میگم برو نظام مهندسیتو بگیر میگه پول میخواد و حداقل چند میلیون فقط باید بدی کتاب

میخوام یه چیزی بگم نمیدونم چقدر درسته 

ولی خانومایی که کار میکنن همسرشون خیلی اهمیت نمیده یه جورایی خیالش راحته که خرج خودشو درمیاره 

همسایه ما زنه صبح ساعت ۸ میره 7 شب میاد شوهرش 9 میره شبم با زنش میاد 

همسایه مامانم اینا زنه اشپزه حرفه‌ای بیرون کار میکنه مرده اصلا سرکار نمیرفت مراقب بچه ها بود هر روز دعوا داشتن

فکر کنم تو فرهنگ ماخیلی واسه مردا کار کردن زنا جا نیفتاده 

بخاطر همون وقتی میبینن دستت تو جیب خودته بهت اهمیتی نمیدن

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

چجوری باید بره مهرشو بگیره؟درامد داره اگه بره بگیره؟ شوهرمو هرچی میگم برو نظام مهندسیتو بگیر میگه پ ...

مهر هم داره ولی بی فایدس هیچ کاری نیست همه چیز پارتی میخاد همین 

یه فروردینی بی حوصله