2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون راهنمایی می‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 26 پست

بنظرم ولش کن وقتی خودش داره میگه من نمیتونم خوشحالت کنم بهونس من تجربه داشتم خیلی بده البته فقط تا یه موقع هایی بعدش خوب میشی انقد عاشقش بودم که نگو هر شب تو رویاهام باهاش زندگی میکردم یه مدت باهم رل بودیم بعد همینطور بهونه میورد که بره منم که خیلی دل نازک و حساس بودم هر دفعه گریه میکردم بعدش نمیدونم چی شد کلا پیام ندادم خودش پیام میداد دیگه که من کلا فراموشش کرده بودم یه ماه پیش پیام داده بود که یه زنگی بزن باهم حرف بزنیم جوابشو ندادم دوباره چند وقت بعدش میخواست سر حرف رو باز کنه جوابشو ندادم نه اینکه باهاش قهر باشم یا ناراحت ها نه فقط دیگه برام مهم نیست همین و از این بابت هم خداروشکرررررررر میکنمممم هروز که همچی تموم شد تو هم خودتو گرفتارش نکن اگه قصدش جدیه بگو بیاد خواستگاریت اگه هم ن ولش کن هوس بازه 

عاشق نوتلام🍫❤️

مطمئن باش دوست نداره و داره بهونه میاره ولش کن بره پی زندگیش پسرا تا می‌فهمن دوسشون داریم شروع میکن ...

نمیدونم:) واقن مغزم خیلی بهم ریختس خیلی استرس دارم 😪

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته شما؟ نشه یه روز ببینی عمرت رو حروم هیچ و پوچ کردی

۱۹

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

بنظرم طرف ی ادم خیلی احساساتیه که نمیتونه تو روت بگه نمیخوام باهات بمونم

هعی واقن نمیدونم‌مغزم کار نمیکنه استرس دارم

خیلی محکم و منطقی باهاش صحبت کن بگو تو شرایط خوب بودیم شرایط بد هم هستیم  با هم درستش میکنیم&n ...

منم‌همین حرفارو بهش گفتم نمی‌دونم واقعا چی عوض شد من میفهمم غرورش شاید بشکنه که مثلا جلوی من نمیتونه فعلا کاری کنه خیلی استرس داره خودشم و اینکه یکم از طرف خانوادش مشکل داره میترسم بره واقعا از این خیلی میترسم که بزنه زیر تمام قرار ها و تمام این زحمت هایی که تو اینهمه سال کشیدیم 

بنظرم ولش کن وقتی خودش داره میگه من نمیتونم خوشحالت کنم بهونس من تجربه داشتم خیلی بده البته فقط تا ی ...

بله خیلی بیان کرده که میاد خاستگاری کلا خانوادش در جریان هستن اما دقیقا بخاطر همین مشکلات اقتصادی که نمیتونه فعلا  اینطور میشه ☹️

هعی واقن نمیدونم‌مغزم کار نمیکنه استرس دارم

میدونم عزیزم...

آروم باش یکم دودوتا چار تا کن ببین اگا باهم بمونید واقعا به جایی میرسید؟یا گزینه های بهتری دارین.شاید اگه باهم نباشین بهتر باشه یا باهاش قشنگ صحبت کن اگه میدونی میشه درستش کرد

خیلی کارا میشه انجام داد.اگه هم دیدی هیچکدوم اینا جواب نداد که به خودت بگو تا کی میخوای زندگیتو تلف کنی؟

امیدوارم هرچی خیره بشه برات💖💖

منم‌همین حرفارو بهش گفتم نمی‌دونم واقعا چی عوض شد من میفهمم غرورش شاید بشکنه که مثلا جلوی من نمیتونه ...

کسی که واقعا عاشق هست نمی‌ذاره بره 

و شرایط بد و .. هم دلیل بر این نیست که تنهایی تصمیم بگیره بزارع بره 

وقتی رفتار درست تو شرایط بد از طرف تو ببینه 

منطقی نیست بزاره بره 

وقتی درک تورو میبینه نمی‌ذاره بره 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
بله خیلی بیان کرده که میاد خاستگاری کلا خانوادش در جریان هستن اما دقیقا بخاطر همین مشکلات اقتصادی که ...

آها اگه خانوادش در جریان هستش خوبه میتونی زیاد روش فشار نیاری بخاطر مشکلش بعد میتونی خودت شاغل شی باهم بیاین بالا

عاشق نوتلام🍫❤️

منم‌همین حرفارو بهش گفتم نمی‌دونم واقعا چی عوض شد من میفهمم غرورش شاید بشکنه که مثلا جلوی من نمیتونه ...

ولی وقتی مکرراً بهت بگه برو و ازاین حرفت 

دنبال بهونه اس وقتی بهش میگی مهم نیست واسم و ..

بازم بهت بگه که بزار برو و...

یعنی دنبال بهونه اس

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
کسی که واقعا عاشق هست نمی‌ذاره بره  و شرایط بد و .. هم دلیل بر این نیست که تنهایی تصمیم بگیره ...

فعلا نمیره دیروز باهاش حرف زدم گفت مرسی که هستی فلان ولی بعدش مثلا احساس میکنم ی طوری شده یکم استرس داره خستس یا ناراحته نمی‌دونم 😪 میترسم که یک روز واقعا بره

فعلا نمیره دیروز باهاش حرف زدم گفت مرسی که هستی فلان ولی بعدش مثلا احساس میکنم ی طوری شده یکم ...

خواهر من 

رفتنی بهونه اش رو پیدا می‌کنه 

موندنی دلیلش رو 

تو نمیتونی کسی رو با اجبار تو زندگیت نگه داری 

تو رابطه ای که ترس هست آرامش نیست ! 

اگر واقعا فکر می‌کنی تو ذهنش حس و حال رفتن داره 

مسیر رفتن رو بهش نشون بده 

نه این که بهش بگی برو 

فقط مسیر رو نشون بده ببین چیکار می‌کنه 

مثلا بهش بگی عزیزم میخوای یه مدت منم نباشم 

غار تنهایی مردا رو بهونه کن بگو من  چون دوستت دارم و تحقیق کردم و می‌دونم مردا گاهی اوقات می‌خوان تنها باشن دوست داری چند روز حتی منم بهت پیام و .. ندم تنها باشی و خلوت کنی 

ببین چی میگه اگر قبول کرد بزار بره تنها باشه حتی بهش پیام و .. هم نده تا خودش بیاد