2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون راهنمایی می‌خوام

226 بازدید | 26 پست

من حدود چند سالیه با ی نفر تو رابطم  بعد با ایشون روزای خیلی خوب و خیلی بدی داشتم  این اواخر کلا روحیشو از دست داده همش میگه من اینهمه سعی کردم که به ی جایی برسم نشد فلان خودشم کلا دیگه زیاد میگه که برو با یکی دیگه که بتونه تورو خوشحال کنه من احساس میکنم اینا حرفای خودش نیست یه طورایی تحت شرایط بدیه اینارو میگه ولی خیلی عصبی میشه اینروزا و کلا کارم شده گریه :(من دوسش دارم اما دیگه دارم شک میکنم که اونم دوسم داره یا نه 

بنظرتون چطور رفتار کنم ؟چطور نشون بدم که پیششم و همه چی درست میشه؟ ☹️

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

چند سالته شما؟ نشه یه روز ببینی عمرت رو حروم هیچ و پوچ کردی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی محکم و منطقی باهاش صحبت کن بگو تو شرایط خوب بودیم شرایط بد هم هستیم 

با هم درستش میکنیم 

من دنبال شرایط نیستم شرایط رو با هم می‌سازیم من از شخصیت تو خوشم اومده نه چیز دیگه ای پس دیگه حرفش رو نزن 

اگر دیدی بازم از این رفتار ها نشون داد و ....

بدون یه جای کار میلنگه 🙄😐

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
بنظرم طرف ی ادم خیلی احساساتیه که نمیتونه تو روت بگه نمیخوام باهات بمونم

مبخواد یه کاری کنه خود دختر بره که بعدا دختره عذاب وجدان داشته باشه که پسره منو میخواست من ولش کردم 

و پسره هم راحت بره دنبال بقیه کثافت کاریاش

کسی ک دوست داشته باشه بهت نمیگه برو

شرایط رو تغییر میده

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

ببین زندگی هم اینطوریه موقع شرایط بد اقتصادی و مشکلات آدم همدیگرو ول نمیکنه اگه واقعا شرایطش ازلحاظ اقتصادی بد بود باید بهت میکف من تو این شرایطم تا آخرش باهام میمونی که باهم درستش بکنیم ولی این دلش نمی‌خواد پیشش باشی میخواد تمومش بکنی توهم تموم بکن اگ بخوادت میگه بمون نه اینکه بگه برو

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
خیلی محکم و منطقی باهاش صحبت کن بگو تو شرایط خوب بودیم شرایط بد هم هستیم  با هم درستش میکنیم&n ...

اینجور پسرا مستقیم نمیگن نمیخوایمت و برو مدام بهونه میارن

من با یکیشون در ارتباط بودم ۶ سال منو علاف کرد و نمی‌گفت برو فقط بهونه میورد و منم‌میگفتم همه جوره کنارتم آخر سر دید من سیریشم خودش رفت 🤣

مبخواد یه کاری کنه خود دختر بره که بعدا دختره عذاب وجدان داشته باشه که پسره منو میخواست من ولش کردم& ...

دقیقا.اول از لحاظ ذهنی روانی بهمش میریزه بعدم یکاری میکنه که به هیچکس دیگه اعتماد نکنه😂

مورد داشتیم طرف هیچی نداشت

ولی با کسی که دوسش داشت ازدواج کرد

خیلی هم همه مخالف بودن و میگفتن بزودی پشیمون میشه

ولی خداروشکر زندگی خوبی دارن

به نظرم کسی که اینجوری میگه در حال حاضر عقلش بیشتر از قلبش داره کار می‌کنه

نمیگم دوستت نداره ولی میگم شاید عاشقت نیست

وقتی میگه برو با یکی دیگه یعنی نمیخوامت دیگه داره واضح میگه ولی یه جوری میگه که مثلا میخوامت ولی‌ من آدمش نیسم همش الکیه بازی با کلماته توام قوی باش دل بکن ازش خدا یکی بهترش سر راهت میزاره شک نکن

اینجور پسرا مستقیم نمیگن نمیخوایمت و برو مدام بهونه میارن من با یکیشون در ارتباط بودم ۶ سال منو علا ...

بله به عنوان یه پسر می‌دونم چی میگی 

ولی این چیزی که تو میگی رو به اسی وقتی بگی توجیح نمیشه و دلش آروم نمیگیره چون باید مطمئن بشه! 

راهی رو گفتم که تو کوتاه ترین زمان مطمئن بشه 

وگرنه خوب می‌دونم اون پسر چرا داره این حرفارو میزنه 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

اینطور بگم که از بچگی باهم بودیم 

خیلی خیلی مشکلات رو پشت سر گذاشتیم باهم پامیشدیم تلاش میکردیم اما ایشون تا الان متاسفانه نتونستن درآمدی کسب کنن و این باعث شده خیلی استرس بگیره دیروز بهم گفت من اینطور پیش بره نمیتونم خرج خودم رو در بیارم چه برسه....😔واقعا خیلی ناراحتم بهش گفتم اصلا اینطور فکرا نکن واقعا میترسم بچه ها من از بچگی هر روزم با ایشون بوده ( اکثرا مجازی) همه چیو با ایشون تو ذهنم بر نامه ریزی کردم الان بره من واقعا بهم میریزم

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

دقیقا.اول از لحاظ ذهنی روانی بهمش میریزه بعدم یکاری میکنه که به هیچکس دیگه اعتماد نکنه😂

منم ۶ سال با یکی بودم مستقیم نمی‌گفت برو منم نرفتم 

منتظر بود من بگم نمیخوادت و بگه من میخواستمت و به خونوادم معرفیت کرده بودم و ....ولی دید من سیریش تر از این حرفام خودش رفت