2777
2789
عنوان

رویای صادقه دیدم...

484 بازدید | 26 پست

به خدا داستانم حقیقت داره هرکسی باور نمی کنه نخونه لطفا چون نمی خوام مورد تمسخر قرار بگیرم واقعا کمک می خوام 💙

داستان من از این جا شروع شد که من همش یه آقایی تو خواب می دیدم، اون آقا رو تا حالا تو بیداری ندیده بودم تو خواب می شناختمش تو بیداری نه 

تا... شاید دوسه سال بعدش رفتم یه روش ماورایی یاد گرفتم و به وسیله اون رو کاری کردم که خدا همسر آیندم بهم نشون بده بازم همون آقا رو دیدم تا اتفاقا همون روز برای کار اداری رفتم یه اداره همون آقا اون جا بود این بار تو بیداری می شناختمش ولی خواب رو یادم نمیومد و چون از رو لجبازی رفته بودم اون جا، از رو لجبازی با خودمو خدا و بقیه دعا کردم که اگر عاشقش شدم هرچی دعا کردم بهش نرسم و همین طوزم شد و من به اون آقا نرسیدم و هشت سال زندگیم تو بلاتکلیفی هدر رفت... 🥀که کلی هم ماجرا توش بود و یه عشق دیگه هم جایگزین این میشه ولی اینا مهم نیست بریم برا ادامه.... خلاصه تا این که وقتی ماجرای این عشق تموم میشه بازم به روش ماورایی از خدا می خوام که همسر آینده بعدیم بهم نشون بده و تو خواب بهمم نشون داده میشه که من با یکی اینترنتی آشنا میشم و کار به مرحله عشق هم می رسه و بعدشم دقیق مثل همون اتفاق افتاد و یک باره همه چی خراب شد و حالا داشتم شکست عشقی تجربه می کردم و دیگه به عشقم فکر نمی کردم کم کم داشتم فراموشش می کردم که خواب های جدید سر و کله شون پیدا شد و همش خواب می دیدم با طرفم ازدواج کردم و حتی پدر و مادر و خواهر و برادر طرفم هم تو خوابم بودن و به خدا میگم که من تا حالا خونواده طرفم تو بیداری ندیدم ولی خصوصیات مادر طرف که بهش گفتم خودش بود...!!! کلا بهش فکر هم که نمی کنم آینده مو تو خواب با اون می بینم... 

حالا سوالم اینه که اگر قراره ما باهم ازدواج دائم کنیم و خیلی ها میگن اونا رویای صادقه هستن پس چرا واقعیت چیز دیگه میگه؟؟ مثل تاپیک قبلیم؟؟ چرا هرچی تلاش می کنم اتفاق خاصی نمیفته؟؟

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یه عده بهم میگن بهم می رسین ولی هنوز وقت ازدواج دائم تون نرسبده پس صير کن، رها کن و بذار خودش اتفاق بیفته ولی خب صبرم پایینه و میگم شاید مسیر تلاش هامم اشتباهی بوده و بهتره از راه دیگه برم جلو..... 

نمی دونم والا به خدا دیگه چه مسیرهایی برم... 

تلاش هامم می ذارم که چی بوده بهم بگید کدوم مسیرها اشتباه رفتم.... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عده بهم میگن بهم می رسین ولی هنوز وقت ازدواج دائم تون نرسبده پس صير کن، رها کن و بذار خودش اتفاق ...

اونایی که در جریان تاپیک هام هستن می دونن ارتباط ما با یه خیانت و تهمت پشت سر من یک طرفه تموم شد تلاش هامم اینا بوده که من با هزار تا پیام دادن به طرف اومدم به طرف تاپت کنم پشتم تهمت بوده به خود زنه هم پیام دادم که از وسط ارتباط ما بره اونم یه حرفایی اضافه کرد و به تهمت ها اضافه شد و اینم بی نتیجه بود به طرفم گفتم برام عزیزی باورش نشد.... 

اسی یاد منم بده تو خواب نیمه ی گور به گوری آینده امو ببینم بهش بگم بیاد دیگه

اگر بخوای میگم چجوری ولی الان من به خدا به خاطر همین خوابام اضطراب شدید گرفتم که چرا درست نمیشه چرا پس طرف نمیاد پس چرا مثل خوابام اتفاق نمیفته و.... 

و الان دنبال اینم یکی بگه چکار کنم و چقدر صبر کنم 

اگر بخوای میگم چجوری ولی الان من به خدا به خاطر همین خوابام اضطراب شدید گرفتم که چرا درست نمیشه چرا ...

می خوام بدونم واقعا🥺😂

اگه اینجا نمیگی در خواست بدم؟

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"

یاد یه کاربر دیگه افتادم...مثل تو بود شرایطش:)

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

حتما رویای صادقه نیست

آخه من مامان و باباش و خواهر و برادرش تو واقعی ندیدم وقتی به خودش گفتم شبیه اونا بودن

حالا مگه باورم می کنه من تو خواب دیدم شون فکر می کنه من تو واقعی دیدم شون و فکر کرده من بیکارم که برم خودمو کوچیک کنم بیفتم دنبال خونوادش 😑

می خوام بدونم واقعا🥺😂 اگه اینجا نمیگی در خواست بدم؟

آره عزیزم خصوصی میگم