2821
2789
عنوان

حاجت🌹

82 بازدید | 11 پست

انشالله هرکس این تایپکو میبینه حاجت روا شه به حق این شب عزیز🙂💐🌹❤️یه عزیزی میگفت دعایی که در حق دیگران کنی چندبرابرش به خودت برمیگرده و دعایی که دیگران درحقت کنن حقه🙂♥️❤️

❤«امام موسی‌كاظم(علیه‌السلام)»:❤

هر کس برادر دینی خود را غیاباً دعا کند از عرش (خدای باعظمت) به او ندا می‌رسد: صد هزار برابر (آنچه برای برادر خود خواستی) به تو عطا گردید!

دوستان حاجت سختی دارم خیلی متوسل شدم و دعا کردم چله برداشتم میشه دعام کنید حاجت روا شم و بهش برسم🙂لطفا درحد توانتون حتی شده یک صلوات ازم دریغ نکنید ♥️لایک کنین یا تعداد ذکری که خوندین بگین منم بخونم براتون❤️🌹💐

اسمم سارینا

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پنج تا صلوات برات فرستادم تو هم دعا کن خیلی زود باردار بشم

خیلی ممنونم گلم،انشالله به حق این شب عزیز خدا فرزند سالم و صالح و خوش قدمی بهت عطا کنه و دلت شاد شه و ۱۲۰ سال در کنار عزیزان و خانوادت بزرگش کنی❤️

الهی که زودی حاجت روا بشی، برای شفای مریض ما هم دعا کنین

آمین❤️انشالله خدا خودش لباس عافیت بپوشونه تنش

خیلی ممنونم گلم،انشالله به حق این شب عزیز خدا فرزند سالم و صالح و خوش قدمی بهت عطا کنه و دلت شاد شه ...

عزیزدلم ۵بار برات امن یجیب خوندم الهی خوشبخت بشی دعا کن منم ب عشقم برسم

۱۰۰ صلوات هدیه به حضرت ام البنین س به نیت حاجت روایی شما نازنین می‌فرستم حاجت روا باشید 🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
عزیزدلم ۵بار برات امن یجیب خوندم الهی خوشبخت بشی دعا کن منم ب عشقم برسم

خیلی ممنونم عزیزم❤️🥺آمین،چشم

۱۰۰ صلوات هدیه به حضرت ام البنین س به نیت حاجت روایی شما نازنین می‌فرستم حاجت روا باشید 🙏

خیلی ممنون عزیزم🥺❤️آمین