2821
2789
عنوان

حاجت🌹

82 بازدید | 11 پست

انشالله هرکس این تایپکو میبینه حاجت روا شه به حق این شب عزیز🙂💐🌹❤️یه عزیزی میگفت دعایی که در حق دیگران کنی چندبرابرش به خودت برمیگرده و دعایی که دیگران درحقت کنن حقه🙂♥️❤️

❤«امام موسی‌كاظم(علیه‌السلام)»:❤

هر کس برادر دینی خود را غیاباً دعا کند از عرش (خدای باعظمت) به او ندا می‌رسد: صد هزار برابر (آنچه برای برادر خود خواستی) به تو عطا گردید!

دوستان حاجت سختی دارم خیلی متوسل شدم و دعا کردم چله برداشتم میشه دعام کنید حاجت روا شم و بهش برسم🙂لطفا درحد توانتون حتی شده یک صلوات ازم دریغ نکنید ♥️لایک کنین یا تعداد ذکری که خوندین بگین منم بخونم براتون❤️🌹💐

اسمم سارینا

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج تا صلوات برات فرستادم تو هم دعا کن خیلی زود باردار بشم

خیلی ممنونم گلم،انشالله به حق این شب عزیز خدا فرزند سالم و صالح و خوش قدمی بهت عطا کنه و دلت شاد شه و ۱۲۰ سال در کنار عزیزان و خانوادت بزرگش کنی❤️

الهی که زودی حاجت روا بشی، برای شفای مریض ما هم دعا کنین

آمین❤️انشالله خدا خودش لباس عافیت بپوشونه تنش

خیلی ممنونم گلم،انشالله به حق این شب عزیز خدا فرزند سالم و صالح و خوش قدمی بهت عطا کنه و دلت شاد شه ...

عزیزدلم ۵بار برات امن یجیب خوندم الهی خوشبخت بشی دعا کن منم ب عشقم برسم

۱۰۰ صلوات هدیه به حضرت ام البنین س به نیت حاجت روایی شما نازنین می‌فرستم حاجت روا باشید 🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
عزیزدلم ۵بار برات امن یجیب خوندم الهی خوشبخت بشی دعا کن منم ب عشقم برسم

خیلی ممنونم عزیزم❤️🥺آمین،چشم

۱۰۰ صلوات هدیه به حضرت ام البنین س به نیت حاجت روایی شما نازنین می‌فرستم حاجت روا باشید 🙏

خیلی ممنون عزیزم🥺❤️آمین

2790
2823
2791
2779
2792