2777
2789

بچه ها دستم ب دامنتون اگه تجربه این بیماری دارید بهم بگید خیلی خطرناکه؟ب مرور بینایی ا بین میره؟..البته دکتر می‌گفت ارثیه و فلان...الان برام عکس چشم نوشته دعا کنید با بررسی عکس چشمم بگه همچین چیزی نبوده...شما رو ب خدا قسم میدم برام دعا کنید من کنکور دارم‌...چطور از حالا درس بخونم؟😭...خدایا چرا منو نمیبینی...چرا

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشی عزیزم خوب میشی باسلام به حق همین شبا خوب میشی

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتما برات دعا میکنم عزیزم به حق همین شب عزیز که ان شا الله جیزی نیست

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

میشه بگید علائمتون چیه 

منم شبا نمیتونم رانندگی کنم اصلا جاده رو‌نمیبینم یعنی چندبار محبور بودم فقط باصلوات رانندگی‌کردم اون خط سفید و‌میبینیم رو‌اون خط‌میروندم وگرنه هیچی دیگ‌نمیبینم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ان شالله چیزی نیس دکتر ی چیزی گفته برو ی دکتر دیگه 

دکتره رو دستش نیست ...بهترین دکتره شهرمونه😭

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خوب میشی عزیزم خوب میشی باسلام به حق همین شبا خوب میشی

😭حالم خیلییییی بده ...اشکام بند نمیاد...

😭حالم خیلییییی بده ...اشکام بند نمیاد...

عزیزم توکلت به خدا باشه اگه اعتقاد داری برو قرآن بخون الآنم اذان مییگن برو نماز بخون آروم میشی

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
شب کوری یعنی توی تاریکی ، چشمت خوب نمیبینه ، 

میگن ب مرور چشم هی ضعیف میشه تا اینکه منجر ب نابینایی شه😭😭😭

میشه بگید علائمتون چیه  منم شبا نمیتونم رانندگی کنم اصلا جاده رو‌نمیبینم یعنی چندبار محبو ...

من یه سری نقاط سیاه و نقاط نورانی اومدن توی مرکز دیدم...

و شبا بد نمیبینم واقعا

دعا کنین دکتر اشتباه کرده باشه😭😭