2777
2789

میشه با دلای پاکتون ۱ صلوات بفرستین خدا گره های زندگیمو باز کنه

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

انشالله حاجت روا باشید به نیت تون سوره توحید میخونم

عزیزان برای اشتغال پایدار و ازدواج موفق محدثه دعا میکنید لطفا

برای هدایت برادرم محافظت خداوند از مردم سلامتی و طول عمر با عزتش دعا میکنید لطفا

حتی با ذکر صلوات

هرکسی دعا کرد لایک کرد براش توحید میخونم

انشالله امیرالمونین شفاعتگر حاجات همه باشه پیش خداوند

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله حاجت روا باشید به نیت تون سوره توحید میخونم عزیزان برای اشتغال پایدار و ازدواج موفق محدثه د ...

ممنون عزیزم منم برای حاجتتون سوره توحید خوندم

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

انشالله حاجت روا بشید به حق امیر المومنین 

به نیتتون توحید و ناس میخونم و هدیه میکنم 

حتما به تاپیکم سر بزنید، التماس دعا 🙏

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
حاجت روا باشی  التماس دعا دارم  منم تو زندگیم خیلی مشکلات دارم

صلوات فرستادم عزیزم انشالله تک تک مشکلاتت حل بشه

انشالله حاجت روا بشید به حق امیر المومنین  به نیتتون توحید و ناس میخونم و هدیه میکنم  ...

منم خوندم برات عزیزم حاجت روا بشی

.بله چشم حتما برات سوره قدر میخونم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥﴾

منم خوندم برات عزیزم حاجت روا بشی

مرسی عزیزم همچنین 🙏

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
.بله چشم حتما برات سوره قدر میخونم  بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ ...

ممنون عزیزم منم برای شما خوندم حاجت روا بشی انشالله