naz13gool مدیر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 عنوان نذری. شب. قدر | مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 51 پست سلام.من. نذر. دارم. شب. قدر. 21رمضان. فردا. صبح. یه. گوش. پسرم. سوراخ. کنم. حلقه. بندازم. به. نظر. شما. همون. یک. گوش. نذر. کردم. بکنم. یا. برای. قشنگی. اش. هردو. گوشش. بکنم.تشکر. نظر بدید 1402/01/23 | 03:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naval_81 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1831 کجا این نذر اومده عزیزم برام توضیح میدی اولین بار میشنوم برا پسراس فقد؟ ببین مثلا طرف نذر میکنه بچه دار بشه یه امامی مثال [امام رضا] رو واسطه میکنه که اگه وساطتت کنی خدا بم بچه سالم بده یا بچه مثلا مریض باشه شفاش بده من یه دونه از گوششو به نشانه غلامی سوراخ میکنم تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 این نذر اصلا نذر درستی نیست و عمل کردن بهش هم درست نیست نذر برید کاری باشه که انجام دادنش ار ... اخه. قبلا. هممادرم بر. داداشم.داشته واقعا. اعتقاد. داریم خوب. اون که. شما. گفتی. هم. دستم. تا. رسیده. کمک. کردم نمیگم تا ریا. نشه. ولی. از این نظر. گفتم. که. این ها. هم. انجام. دادم گلم بازم. ممنونم. بلاخره. این. هم نظر. شماست. و قابل. احترام. گلم
دخترپاییزی۴۰۱ عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 641 یکی. بیاد. این. نذرو. توضیح . بده. باشه. نقطه . نقطه . 😆😛
دخترپاییزی۴۰۱ عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 641 ببین مثلا طرف نذر میکنه بچه دار بشه یه امامی مثال [امام رضا] رو واسطه میکنه که اگه وساطتت کنی خدا بم ... فقد خاص پسراس؟؟
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 یکی. بیاد. این. نذرو. توضیح . بده. باشه. نقطه . نقطه . 😆😛 ببخش. تو تایپ. من. مشکل داره. شما. ببخش. املایی. یا دستور زبان. اگه. اشتباهه. کلید تایپ گوشب ام. این حوره. ببخش
naval_81 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1831 این نذر اصلا نذر درستی نیست و عمل کردن بهش هم درست نیست نذر برید کاری باشه که انجام دادنش ار ... خوب همون بچه که به غلامی گوششو سوراخ میکننیا باید خادم مسجد بشه یا باید خادم حرم تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
دخترپاییزی۴۰۱ عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 641 ببخش. تو تایپ. من. مشکل داره. شما. ببخش. املایی. یا دستور زبان. اگه. اشتباهه. کلید تایپ گوشب ام. این ... عیبی نداره عزیزم من شوخی کردم گلم...🤗😘
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 ببین مثلا طرف نذر میکنه بچه دار بشه یه امامی مثال [امام رضا] رو واسطه میکنه که اگه وساطتت کنی خدا بم ... افرین. گلمدرسته. کاملا درست. گفتی. و. این شفا. هم گفتی. واقعا. جواب. داده. عزیزم
naval_81 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1831 فقد خاص پسراس؟؟ نه کلا سوراخ کردن یک گوش به غلامی نذره و دختر پسر نداره اگه هم دختر بود اول یه دونه گوششو سوراخ میشه کرد برا ادایه نذر. بعد ی مدت حالا واسه زیبایی اون یکی رو هم سوراخ کنه تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
دخترپاییزی۴۰۱ عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 641 افرین. گلمدرسته. کاملا درست. گفتی. و. این شفا. هم گفتی. واقعا. جواب. داده. عزیزم فقد براپسراس؟من برا خودم چ نذری کنم برا شفام بخدا ک دیگ خستم هرکاری بگی کردم از هرختمی و دعایی دکترام بی نتیجه
دخترپاییزی۴۰۱ عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 641 نه کلا سوراخ کردن یک گوش به غلامی نذره و دختر پسر نداره اگه هم دختر بود اول یه دونه گوش ... پس براخودم انجام بدم میشه براشفام😭💔
roniahelia عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 2575 افرین. گلمدرسته. کاملا درست. گفتی. و. این شفا. هم گفتی. واقعا. جواب. داده. عزیزم ببخشید ولی شاید بچه ت راضی به این کار نباشه.زوررش میکنی گناه کرده باشی
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 خوب همون بچه که به غلامی گوششو سوراخ میکنن یا باید خادم مسجد بشه یا باید خادم حرم مرسی. گلمما رسمداریم. بعد. سوراخ گوش. چند سالی. گوشواره. حلقه. نقره. بعدش او. رو حرم. میاندازیم. گوسواره. رو. یا پولش. فقرا. میدیم. دیگه. خودش. بزرگ. شد دوست. داشت. خادم. بشه. یا. نه. ولی. نذر. ما. همون. بوده. و باید. محل. سوراخ. گوشس. معلوم بشه
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 ببخشید ولی شاید بچه ت راضی به این کار نباشه. طوری میکنی گناه کرده باشی نه عزیزمراضی. هست الان. داداشم. بزرگه. ولی. همیشه. میگه. خوبه. راضیام. و ناراخت. نیست. خوب. ببین. مگه. بچه. خدای. نکرده. مریض. میشه. ازش. میشه. پرسبد. بگیم. تو راضی. هستی. مدوا. بشی. یا. نه. خوب. این. هم. یه. نوع. تسکر. خوب. شدنش. هست.