2777
2789
عنوان

نذری. شب. قدر

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 51 پست
کجا این نذر اومده عزیزم برام توضیح میدی اولین بار میشنوم برا پسراس فقد؟

ببین مثلا طرف نذر میکنه بچه دار بشه یه امامی مثال [امام رضا] رو واسطه میکنه که اگه وساطتت کنی خدا بم بچه سالم بده یا بچه مثلا مریض باشه شفاش بده 

من یه دونه از گوششو به نشانه غلامی سوراخ میکنم 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
این نذر اصلا نذر درستی نیست  و عمل کردن بهش هم درست نیست نذر برید کاری باشه که انجام دادنش ار ...

اخه. قبلا. هم‌‌مادرم ‌‌‌‌‌‌‌بر. داداشم.داشته واقعا. اعتقاد.  داریم خوب. اون که. شما. گفتی. هم. دستم. تا. رسیده. کمک. کردم نمیگم‌ تا ریا.  نشه. ولی.  از این نظر. گفتم. که. این ها. هم. انجام. دادم گلم‌ بازم. ممنونم. بلاخره. این. هم‌ نظر. شماست. و قابل. احترام. گلم‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی. بیاد. این. نذرو. توضیح . بده. باشه. نقطه . نقطه . 😆😛

ببخش. تو تایپ. من. مشکل داره. شما. ببخش. املایی. یا دستور زبان. اگه. اشتباهه. کلید تایپ گوشب ام. این حوره. ببخش 

این نذر اصلا نذر درستی نیست  و عمل کردن بهش هم درست نیست نذر برید کاری باشه که انجام دادنش ار ...

خوب همون بچه که به غلامی گوششو سوراخ میکنن

یا باید خادم مسجد بشه یا باید خادم حرم 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
ببین مثلا طرف نذر میکنه بچه دار بشه یه امامی مثال [امام رضا] رو واسطه میکنه که اگه وساطتت کنی خدا بم ...

افرین. گلم‌درسته. کاملا درست. گفتی. و. این شفا. هم‌ گفتی. واقعا. جواب. داده. عزیزم‌

فقد خاص پسراس؟؟

نه کلا سوراخ کردن یک گوش به غلامی نذره و دختر پسر نداره 

اگه هم دختر بود اول یه دونه گوششو سوراخ میشه کرد برا ادایه نذر.  بعد ی مدت حالا واسه زیبایی اون یکی رو هم سوراخ کنه

افرین. گلم‌درسته. کاملا درست. گفتی. و. این شفا. هم‌ گفتی. واقعا. جواب. داده. عزیزم‌

فقد براپسراس؟

من برا خودم چ نذری کنم برا شفام بخدا ک دیگ خستم هرکاری بگی کردم از هرختمی و دعایی  دکترام بی نتیجه

خوب همون بچه که به غلامی گوششو سوراخ میکنن یا باید خادم مسجد بشه یا باید خادم حرم 

مرسی. گلم‌ما رسم‌داریم.  بعد. سوراخ گوش. چند سالی. گوشواره. حلقه. نقره. بعدش ‌‌‌‌‌او. رو حرم. میاندازیم. گوسواره. رو. یا پولش. فقرا. میدیم.   دیگه. خودش. بزرگ. شد دوست. داشت. خادم. بشه. یا. نه.  ولی. نذر. ما. همون. بوده. و باید. محل. سوراخ. گوشس. معلوم بشه  

ببخشید ولی شاید بچه ت راضی به این کار نباشه. طوری میکنی گناه کرده باشی

نه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عزیزم‌‌راضی. هست  الان. داداشم. بزرگه. ولی. همیشه. میگه. خوبه. راضیام. و ناراخت. نیست.  خوب. ببین.  مگه. بچه.  خدای. نکرده. مریض. میشه. ازش. میشه. پرسبد. بگیم‌. تو راضی. هستی. مدوا.  بشی. یا. نه.  خوب. این. هم. یه. نوع.  تسکر.  خوب. شدنش.  هست.