2777
2789
عنوان

کار همسرم

534 بازدید | 22 پست

همسرم سال هاست با برادرش کار میکنن ، الان دچار اختلافات کاری شدن منم باعثش هستم چون با یه سری شرایط مشکل دارن ، ممکن جدا شن از هم خیلی استرس دارم نمیدونم چی کار کنم حمایت کنم از همسرم جدا بشه یا اینکه ادامه بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوتا برادر فقط زمان مجردیشون میتونن همکار باشن. ازدواج که کنن محاله خانومها بذارن😉😁

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

منم شوهرم چندساله بابرادرش شریکه نمیتونم هیچی  بگم چون اگه جداکنه بایدازصفرشروع کنه

منم نگران اینم که باید از صفر شروع کنه ولی خب این کار هم تا حالا براش خونه و ماشین و پول زیاد نداشته 

منم نگران اینم که باید از صفر شروع کنه ولی خب این کار هم تا حالا براش خونه و ماشین و پول زیاد نداشته ...

بالاخره یه جایی یه وقتی بایدجداکنن

برادرشوهرم مجرده ولی درعوض ننه خواهرش هستن

خدایا دلم سخت معجزه میخواهد
بعدش پشتوانه داره همسرت که بیکار نباشه؟

مهارت داره بیکار نمیشه ولی الان کاری دارن که امید زیاد هست به آینده اش میترسم پشیمون بشیم. به آینده امید هست ولی خب تو این چند سال هیچی برای همسرم نداشته 

مگه میشه اخه بالاخره کار همسرم کیفیت زندگی منو هم مشخص میکنه واقعا نمیتونم بیخیال باشم

هر چی پیش بیاد در آینده از چشم تو میبینه 

مرد و از لحاظ کاری در حالتیکه داره با خانوادش کار میکنه باید به حال خودش گذاشت 

من خیلی از آدما رو تو حالت شما دیدم الان اکی پس فردا به خانوم گیر میدن تقصیر تو بوده 

باز خودت بهتر میدونی