2777
2789
عنوان

کار همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 22 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم من شرایط همسرت رو نمی‌دونم نه کار فعلیش رو نه مهارت و تصمیمی که برای آینده دارین،وبدونم هم در تخصص من نیست که بخوام درموردش نظر بدم،فقط تجربه شخصیم رو میگم.کاری که شوهرت براش چندساله زحمت کشیده مفت نده به برادر شوهرت و برو از صفر شروع کن،من الان دقیقا تو همین مرحله ام،مغازه ای که شوهرم درست کردو به درآمدزایی رسوندو..به زور خواهرا ومادرش برادرش شریکش شد،بعدم آنقدر اذیتش کرد و...که شوهرم ول کرد مغازشو و اومد بیرون،الان شش ماهه که بیکاره و تنها منبع درآمد ما یه نیسانه که به آسممون دراومد،که اگر بهش بار بخوره ما درآمد داریم اگر نخوره نه،شوهرم که لیسانسه الان می‌ره باربری مردم اونم با چه درامدی،این ماه تاالان فقط ۱۵۰۰کارکرده،باورت میشه؟پس مواظب باش مفت از چنگال درنیارن،هرچند که من معتقدم اونم چوب کارشون میخوره

هر چی پیش بیاد در آینده از چشم تو میبینه  مرد و از لحاظ کاری در حالتیکه داره با خانوادش کار می ...

اینم راسته ،چندروز پیش دعوامون شد سر مسائل مالی و...آخرش گفت تو گفتی جداشو و...مسئول این شرایط تویی درصورتی که باهم تصمیم گرفته بودیم.بعدم گفتم پس این حرفتو یادت باشه حتما چون اگه فردا روزی موفق شدی بگوتو باعث موفقیت من شدی،گفتم مرد باش و سر حرفت باش،فکر می‌کنی چی جوابمو داد؟گفت نخیر الان من داره دهنم سرویس میشه زیر بار قرض و قسط و...اونموقعم که موفق شدم با مدیریت کردن خودم موفق میشم نه تو...همینقدر نمک به حروم،همینقدر قدر نشناس،امسال عید من یه جوراب هم نخریدم آنقدر شعورشو نداره که بفهمه اینو.بهم میگه مگه تو چکار کردی؟من دهنم سرویس شده و با مدیریت دارم شرایط رو ردیف میکنم...مردا همینن عزیزم،پس مراقب باش که چکار میکنی

اینم راسته ،چندروز پیش دعوامون شد سر مسائل مالی و...آخرش گفت تو گفتی جداشو و...مسئول این شرایط تویی ...

اصلا تو مسائل کاری مرد نباید دخالت کرد چون لیاقت کمک کردن ندارن ، همون با خانواده‌شون کار کنن سواری بدن خوبه براشون 

اصلا تو مسائل کاری مرد نباید دخالت کرد چون لیاقت کمک کردن ندارن ، همون با خانواده‌شون کار کنن سواری ...

دقیقا همینه،مردا لیاقت دلسوزی و ایثار رو ندارن...چهارساله ازدواج کردم یه مسافرت نرفتم،اصلا حالیش نیست که من کنارش بودم و...اینم شده وظیفم،انگار من اصلا نه باید مسافرت بخوام نه تفریح...خونه هشتادمتری منطقه پایینش رو کردم ۱۰۶متری منطقه خوب،ماشینش دویست تومنیش رو کردم ماشین پونصد تومنی...آخرسر تو دعواها میگه مگه تو وچکار کردی کل زحماتت با طلاهات و...بشه صدمیلیون ارزشش،درصورتی که من حدود صدگرم فقط طلا بهش دادم که اگه الان بودن دویست و پنجاه میلیون پولش بود.آدم خستگی تو تنش میمونه بااین حجم بی حیایی و بی شرمی..