لیلی۱۵۱۸ مدیر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان دلم آتیشه | مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 132 پست دلم آتیشه از بی رحمی ها دنیا از سنگ دلی مامان بابام از نبود داداشمو نامزدم از سرطانم دارم آتیش میگیرم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/01/23 | 02:19 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبنمه عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2508 بمیرم برات عزیزمخدا بیامرزه داداشتو💔خدا انشاالله شفاتو بده به حق امشبنامزدت کجاست؟؟پدرومادرت چی؟؟بگو تا آروم شی چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 9024 مگه عقد بودین؟خوبه مادرش نمیگه اینجا نمون. منظوزم اینا خونه خریده باشین یا اجاره هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 مگه عقد بودین؟خوبه مادرش نمیگه اینجا نمون. تو تاپیکام گفته بودم عقد کرده بودیم تو پونزده سالگی از دست داده پدر مادرشو داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عزیزم خدا بیامرزه داداشتو💔 خدا انشاالله شفاتو بده به حق امشب نامزدت کجاست؟؟ پدرومادرت چی؟؟ بگو ... مرسی عزیزم نامزدم شهریور سال گذشته فوت کرد بابام هم دیشب پرتم کرد بیرون از خونه داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 9024 تو تاپیکام گفته بودم عقد کرده بودیم تو پونزده سالگی از دست داده پدر مادرشو اخی...من نرفتم اخه بخونم قبلیا که میپرسم. خب پسر عروسیم کرده بودین. پس جرا میگی نامزدم بگو شوهرم. دیگه عقدش بودی. الان کی خرجت میده. چقدر سخته واقعا دلم گرفت بدجور نصفه شبی هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 اخی...من نرفتم اخه بخونم قبلیا که میپرسم. خب پسر عروسیم کرده بودین. پس جرا میگی نامزدم بگو شوهرم. دی ... روم نمیشه بگم شوهرم خرجمو بابام ولی نمیگیرم ازش میخوام خودم کار کنم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 اخی...من نرفتم اخه بخونم قبلیا که میپرسم. خب پسر عروسیم کرده بودین. پس جرا میگی نامزدم بگو شوهرم. دی ... نه عروسی نکرده بودیم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
شبنمه عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2508 مرسی عزیزم نامزدم شهریور سال گذشته فوت کرد بابام هم دیشب پرتم کرد بیرون از خونه عزیزم😔🥺 چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 9024 نه عروسی نکرده بودیم اخی. .واقعا نمیدونم چی بگم .واقعاخدا به دلت ارامش بده. هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 اخی. .واقعا نمیدونم چی بگم .واقعاخدا به دلت ارامش بده. مرسی داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 چرا ننه بابات این جوری احمق ا نمیدونم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 برای چی خودکشی کردی اونروز تو حیاط من کی کردم اشتباه گرفتی😳😳😳😳 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭