2777
2789
ببین من دقیقا همسنای تو بودم یشب همینطوری الکی باهام بهم زدو رفت انقد گریه کردم و تا صب نخابیدم فقط ...

اخه وسایلاش دستمه 

کادوهاش 

گف می‌خوام تنها باشم حالم خوب نیست

ب نظرت برمیگردع؟؟؟

والا من جات باشم برگرده هم دیگه من قبولش نمیکنم به هیچ عنوان ،عروسک خیمه شب بازیش نیستم هروقت خوشش اومد بره هر وقت خوشش اومد برگرده بره کلا گمشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه وسایلاش دستمه  کادوهاش  گف می‌خوام تنها باشم حالم خوب نیست

بذارشون تو کمد درو ببند تا نبینیشون 

خب تنهاش بذار اصلا بهش پیام نده بی محلی کن بذار اون پیام بده ارزش خودتو نیار پایین بذار بدونه تو دختر قوی ای هستی هرچی اویزون باشی اون بدتر میکنه عزت نفس داشته باش

ممکنه برگرده؟

اره ممکنه تو ازش خبر نگیری بهت پیامی چیزی بده 

ولی خب دیگه اینجا این تویی که باید بهش بفهمونی بودن با دختری مثه تو لیاقت میخاد 

اجازه نده هرکسی باهات بدرفتاری کنه و به شخصیتت توهین کنه

اره ممکنه تو ازش خبر نگیری بهت پیامی چیزی بده  ولی خب دیگه اینجا این تویی که باید بهش بفهمونی ...

میدونی چیه گل من 

مقصر من بودم 

سرد بود گفتم من می‌خوام چند روزی برم حالم خوب نیست در واقع بخاطر رفتارش اذیت شدم 

گف اگ حالت خوب میشه حتما تنها باش 

منم دلیل واقعی رو گفتم 

گف من حال ندارم و حالم خوب نیست بزار منم تنها باشم این شبارو منم گفتم باشه 

دلیلشم پرسیدم گفت خودمم نمی‌دونم چمه

میدونی چیه گل من  مقصر من بودم  سرد بود گفتم من می‌خوام چند روزی برم حالم خوب نیست در وا ...

ببین گاهی وقتا این میخام تنها باشما و این سرد شدنا یعنی طرف داره میپیچونه 

البته شایدم یه مشکلی داره که سرد شده 

به هرحال من میگم غصه نخور ازشم خبر نگیر ببین خودش چه میکنه 

اگه واقعا بخاطر کسلیو اینطور چیزا باشه و واقعا دلش پیشت باشه که صدردصد برمیگرده ولی اگه نه رفته باشه تو پیچ که خبری ازش نمیشه 

درهرحال من شرایطو بهت گفتم عزیزم فقط غصه نخور و سعی کن بخودت مسلط باشی و فک نکن دنیا به اخر رسیده  

ببین گاهی وقتا این میخام تنها باشما و این سرد شدنا یعنی طرف داره میپیچونه  البته شایدم یه مشکل ...

ولی خیلی حالم برای مهمه خیییییلی 

بهش گفتم فک کنم من باعث شدم اینجوری باشی 

گف اگ ت نبودی داغون میشدم