2777
2789
رلم رفته

فداسرت،فدای سر خونوادت ،فداسر مامان بابات خواهر برادرات ،بخاطر یه پسر غریبه اینهمه خودت و عذاب نده

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقشم ولی گف میخوام تنها باشم و رف

عاشق یه آدم عوضی شدی بدرک که رفت ،بعضیا لیاقت ندارن ،ترسوان نمیتونن تو رابطه بمونن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
هعیییی چ کنم باهاش کلی خاطره دارم

مطمئن باش یکی خیلی خیلی بهتر از اون نصیبت میشه باهاش خاطره هایی میسازی که اسم اینو فراموش میکنی کلا 

من ۱۹

ببین من دقیقا همسنای تو بودم یشب همینطوری الکی باهام بهم زدو رفت انقد گریه کردم و تا صب نخابیدم فقط غصه خوردم چقدم تلاش کردم برگرده الان بعد ۱۲ ۱۳ سال وقتی بهش فک میکنم خندم میگیره باورت میشه اگه به گذشته برگردم دیگه حتی نگاهشم نمیکنم؟؟!! 

اینارو گفتم بدونی ناراحتیای الانتو چندسال بعد خودت مسخره میکنی 

سخته ها بالاخره وابستگیه ولی برا هیچکس خودتو اشفته نکن زندگی در جریانه ازش لذت ببر