2777
2789

حالا امروز آزمایش گرفتن ب گفته خودشون دخترم عفونت اداری داره. گفتن خطرناکه و بایدرگ گیری بشه منم این چن روز دیدم انقد خون میگیرن و بچمو اذیت میکنم و همش کارم گریس..داد زدم‌گفتم من میخوام بچمو ببرم دیگه نمی زارم بمونه

بعد دکتر خیلی ریلکس تو روم گفت باشه ببرش ولی اگ بردیش دور از جون دخترم..گفت دخترت میمیره. همونجا افتادم رو زمین لرز کردم حالم بد شد. انقد گریه و داد کردم ک نگید ..دیگه منم ترسیدم گفتم باشه بمونه حالا اومدن دوباره رگ گیریو شروع کردن تا نیم ساعت رگ دخترم پیدا نمیشد بخدا انقد گریه کردم  ک نگید قلبم داشت ازجاش در میومد داشتم جون میدادم.گفتن باید ی دوره انتی بیوتیک طی کنه تا خوب شه منم همه چیو سپردم ب اون بالایی ..بچه ها من نمی دونم. کسی میدونه واقعا عفونت اداری انقد بده؟؟؟؟

توروخدا بچه ها تو رو ب همین شب عزیز  برا دخترم دعا کنید. دخترم فقط ۲۳روزشه اسمش هاناس.توروخدا یادتون نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هانای زیبا زودی خوب میشه گلم

عید فطر سالم و سر حال تو خونتون هستین

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

نگران نباش خوب میشه برادر زاده منم زدی داشت دو روز بیمارستان بود بهش شیر خشک بده درست میشه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
چرا کولی بازی در اوردی خوب

خیلی زشته  ب ی مادر خسته  ک  جیگر گوشش مریضه  و ۲۳ روز  زایمان ‌کرده  این‌حرف  و می‌زنید 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

🥺😭😭😭😭 ادراری یعنی کلیه عزیزم خدا به حق این شب عزیز دختر کوچولوت و سلامت برگردونه خونه به زودی و بسلامتی بزرگش کنی توام برای دختر کوچولوی من دعا کن🥺❤

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

قربون دل پر دردت

انشالله فردا خوب بشه مرخصش کنن بیاد خونه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

والا پسر من بند نافش عفونت کرده بود گفتن باید یه هفته بستری بشه و فلان، ازونجایی که منم دل ندارم بچم سوراخ بشه بردمش پیش متخصص گفت اصلا لازم نیست، دوتا پماد داد خوب شد تازه شبی 3 4 تومنم پول میخواستن واسه دوتا پماد زدن،، آزمایشات دخترتو بگیر ببر پیش یه متخصص خوب ببین چی میگه