2777
2789
عنوان

بچه ها سه چار روزه بچمو آوردم برا زردی .خوب ک نشد هیچ کشیده بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید شیر بخوره زیاد تا زردی برگرده

یاشیرخودت یا شیر خشک بده ولی سیرش کن

با سرنگ شیشه قطره چکون وهرچی میتونی

گشنگی بده براش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
چرا ؟  دکتر که خوشش نمیاد بچه رو نگه داره ایشون باید صبر کنه

کآری ب دکتر و حرفش ندارم  ک اونم  باید درست  رفتار کنه و این  حرف  ونزنه

متنی ک نوشتید  زشت  بود  امیدوارم ‌هیچ  وقت  تو  شرایط این مادر نباشید  تا  بتونید تصمیم  بگیرید باکلاس باشید یا کولی

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
اره بابا ادا در میاره خدایی نکرده اون ها هم به بچه نمیرسن 

آره دیگه میگن ول کن ب درک هرچی میخواد بزار بشه 

والا من خودم حوصله سرو صدا ندارم 

چ برسه الان خیلی ها روزه هستن 

سرکار با فشار کاری و.. 

کآری ب دکتر و حرفش ندارم  ک اونم  باید درست  رفتار کنه و این  حرف  ونزنه م ...

من حقیقت رو گفتم شما درک نکردید من چی میگم اونجا هم این ادا ها رو درمیاری نمیرسن به بچه میگن این ادم شریه بزار بدیم ببره خونه به ما چه

چرا ؟  دکتر که خوشش نمیاد بچه رو نگه داره ایشون باید صبر کنه

عزیزم تو جای من نیستی...تو این سه چار روز باید ببینی بدن دخترم چجوری شده باید ببینی چقد کبود و سیاه شده فقط بخاطره اینکه رگش پیدا نمیشه .تو فکر کردی من از عمد اینکارارو میکنم .نمیدونم مادر شدی یا ن ک ببینی وقتی جیغ بچت تا آسمون بره و نتونی کاری کنی ینی چی!هرصب و ظهر شب دارن آمپول و خون و سرم بهم میزنن چطور توقع داری خوب باشم .با هزار بدبختی خدا این دخترو دخترو بهم داد اصن طاقت گریشو ندارم نمیتونم اونجوری بدنشو ببینم خودبخود لرز میگیرم..جای من نیستی تک و تنها شهر غریب جگر گوشت ک فقط ۲۳روزشه رو تخت باشه و هیچ کاری ناونی بکنی 

عزیزم تو جای من نیستی...تو این سه چار روز باید ببینی بدن دخترم چجوری شده باید ببینی چقد کبود و سیاه ...

خوب با این کارها وضعیت رو بدتر میکنی به جای این کارها ازمایشش رو ببر پیش یه متخصص اونم نظر بده ادم که نباید ضعیف باشه قوی باش بابا 

[QUOTE=284973711]کآری ب دکتر و حرفش ندارم  ک اونم  باید درست  رفتار کنه و این  حرف  

خدا نکنه بلائی ک سرم من اومده برا دخترم سر هیچ مومن مسلمانی بیاد...ولی کنجکاوم بدونم اگ‌ اون خانوم ک‌ب گفتش من کولی بازی در آوردم ی روزی جای من قرار بگیره و دکتر بهش بگه بچت سر دوسه روز میمیره چ حالتی میشه!!!!

[QUOTE=284973711]کآری ب دکتر و حرفش ندارم  ک اونم  باید درست  رفتار کنه و این  ح ...

بیخیال عزیزم‌  هانا جان ب زودی خوب میشه

منم  تو  شرایط های بد خودمو میبازم  شاید از نظر بقیه کولی باشم ‌اما حرکت  شما رو ب چشم ‌عشق یک مادر دیدم من الان ۴ ماهه باردارم ‌ولی دخترم  دنیامه  یک لحظه  بدونش تصور برام  یعنی مرگ

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم