2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

271 بازدید | 14 پست

دیدید تا بحال من پارسال ی قسمت دیدم اون جا اون آقا بدرفتاری کرده بود باخانمش ولی بعد پشیمون شده بود می‌گفت از خدا خواستم ک برگردم فقط  مامانم گفت ببین ولی من کامل ندیدم به شوهرم گفتم تو ببین بدونی این چیزا الکی نیست گفت خودت ببین فقط یاد گرفته بی احترامی پرخاشگری بکنه همین شوهر من متاسفانه انگار. فقط یاد گرفته به پدر مادر احترام بزاره همین زن هیچی 

خب حتی ببینه هم‌میگه الکیه  ..

اون قسمتش رو از یوتوپ و....‌پیدا کن  براش بفرس تو گوشی .

کامل نه ‌

فقط صحبتش در مورد بداخلاقی با زنش

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین شوهرت مجرد بود خون پدر مادرشو کرده بود تو  شیشه پیر بشی یادش میوفته قدرت رو بدونه

واقعا چرا مردا با گذر زمان قدر زنشونو میدونن ؟؟؟ تو اطرافیانم خیلی میبینم

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
و این رفتار زن آزاری بدترین عذاب رو اون دنیا داره منم می بینم این پژوهش رو خیلی عالیه

شوهرم فقط اینو می‌دونه ک به زن نباید بها داد به زن نباید محبت کرد ولی پدر مادر اگر بد هم بودن روی سرم جا دارن خیلی از زندگیم دلسرد شدم 

تجربه ی خارجی ها رو هم میزاره برای اونا که میگن دروغه 

ی بار بهش گفتم انقدر اذیتم نکن خیرنمیبنی خدا به زندگی رو نمیکنه گفتم تو غصه نخور خودش بهم رو می‌کنه هوامم داره 

شوهرم فقط اینو می‌دونه ک به زن نباید بها داد به زن نباید محبت کرد ولی پدر مادر اگر بد هم بودن روی سر ...

تو این شبا از خدا بخواه کمکش کنه حتما درست میشه نگران نباش متاسفانه سواد مذهبی و دینی آقایون خیلی پایینه نسبت به خانوما 

واقعا چرا مردا با گذر زمان قدر زنشونو میدونن ؟؟؟ تو اطرافیانم خیلی میبینم

خالم میگفت اینا یه زمان سر عقل میان،میخوام نیاننننن

به مرگشون نزدیک میشع یادشون میوفته

پشته زمستانه دلم هست بهاری که نگو🍃