2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 52 پست
چه سطحی آموزش میده این قیمت؟مجازیم خوبه میترسم میگن مثل حضوری نیست

نه به جانِ خودم  این خیییلی خوبه 

من خودمم تعجب کردم 

از مقدماتی داره تا پیشرفته ش   با ارائه ی مدرک معتبر 

البته میگم منم تاازه مقدماتی شو  ثبت نام کردم   ، امیدوارم همینطور که میگه   مدرک معتبر هم بده   ان شاءالله 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیا باهم شروع کنیم هم سنیم 😂😂

من صفر صفر م اعتماد بنفس شروع ندارم میترسم نتونم اون اتفاق های قبل تکرار بشه🥺

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
کاملا رایگان؟

نه گلم کلاسای هصوصی هزینه داره 

البته یک دهم هزینه بیرون

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
من دبیر زبانم. عزیزم لازم نیست حتما کلاس بری الان تلگرام و گوگل و اینستا و فروشگاه پلی پر از فیلم ها ...

من نمی‌دونم چرا انگلیسی رو نمیتونم خود خان یاد بگیرم حس میکنم خیلیییی  پر نکتس. در صورتی که کره ای رو خود خوان شروع کردم مشکلی نداشتم فقط حیف که ولش کردم

من دخترم ۵سالشه از۴سالگیش میزارم آموزشگاه ...خودش علاقه داره فکرمیکردم بیهوده س تواین سن تااینکه این تاپیک ودیدم 

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
من نمی‌دونم چرا انگلیسی رو نمیتونم خود خان یاد بگیرم حس میکنم خیلیییی  پر نکتس. در صورتی که کره ...

نمیدونم شاید اصولی پیش نرفتی. باید از سطح مبتدی شروع کنی رو به پیشرفته بری. در مورد گرامر هم باید لیست تمام گرامرها رو دربیاری و به ترتیب پیش بری نه درهم و برهم بخونی.

مکالمه رو میشه درهم خوند ولی گرامر نه.... 

توی چند وقت زبانم فول میشم؟ 

اول ازتون تعیین سطح میشه ک ببینیم چقدر مطالب رو بلدین 

چون کلاس خصوصیه سریع پیش میرید 

تقریبا ۵ماه

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@