2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 52 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی صفره 5 ماه؟ 

نه صفر بیش تر میشه 

بازم میگم تا تعیین سطح ازتون گرفته نشه نمیتونم دقیق بگم

خاستید ایدی تلگرامم تو امضام نوشتم 

پیام بدین برا تعیین سطح

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
قیمت چنده

جلسه ای ۲۵هزارتومن

هزینه کلی گرفته نمیشه 

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
منم یکی از علایقم زبان خوندن هست حیف که با بچه نمیشه دیگه ☹️۲۴ سالمه من 

چرا نمیشه عزیزم. منم ۲۶ سالمه. یه نوزاد ۹ ماهه هم دارم چندماهه شروع کردم روزی یه ساعت زبان میخونم. خیلی خیلی بهتر شده سطحم. با نرم افزار دهکده ی زبان میخونم.

فقط کتهب قصه بخونید و کلماتی ک بلد نیستیدو سیو کنید و مرور کنید.  اصلا به این فکر نکنید که بشینید جنگی زبان بخونید. نه.....روزی فقط یک یک و نیم ساعت وقتی بچتون خابه بخونید. فقط روزی یک درصد از دیروزتون بهتر شید. در پایان سال ۴۰۲ میبینید که ۸۰ درصد راه رو رفتین.

بعد از اینکه ریدینگتون خوب شد و دایره ی لغاتتون زیاد شد سال بعد فقط کافیه ۳ ماه برید کلاس حضوری زبان و گرامر رو تقویت کنید و تمام....

این روشی که میگم من درآوردی نیست خواهر و استاد دانشگاهمون اینطوری کامل ب زبان انگلیسی مسلط شدن.

چرا نمیشه عزیزم. منم ۲۶ سالمه. یه نوزاد ۹ ماهه هم دارم چندماهه شروع کردم روزی یه ساعت زبان میخونم. خ ...

بببین خیلی خوبه اینجوری ولی نمیدونم چرا همش حس میکنم بی فایدس انگار فقط باید کلاس برم انقد که اطرافیان اینجوری گفتن بهم

بببین خیلی خوبه اینجوری ولی نمیدونم چرا همش حس میکنم بی فایدس انگار فقط باید کلاس برم انقد که اطرافی ...

اطرافیان جز ناله و ناامید کردن آدم چی بلدن آخه.

خب لاقل کلاس هم  بخواید برید درآینده خیلی خوبه که دایره لغتتون زیاد باشه راحت میتونید تو گفت و گوها شرکت بکنید .و سریع تر یاد میگیرید