2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 52 پست
منم راهنمایی بودم بزورررر مامانم ثبت نام کرد  بعد مدرسه شیفت بعد از ظهری باید میرفتم کلاس زبان ...

من وای، سوم دبستان شیفت عصر بعد زبان ب حالت مرگ خونه بودم فقط میخوابیدم صبم یه دفعه امتحان بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من کلاس انلاین  اموزش زبان انگلیسی دارم 

کانال هم دارم درتلگرام که میتونید کلی رضایت رو ببینید 

اگرخاستید من درخدمتم

هم کلاسا خصوصی است و هزینشم یک دهم هزینه کلاس بیرون هس

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
منم علاقه شدید دارم  ۲۰ سالمه  ولی عیبم میاد حس میکنم بچه میشم با کلاس

عزیزم تاپیکامو ببین

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
منم یکی از علایقم زبان خوندن هست حیف که با بچه نمیشه دیگه ☹️۲۴ سالمه من 

روزی ی کلمه بخون 5 دقیقه فیلم ببین با زیرنویسکتاب داستان هم سطحت گوش کن 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
منم یکی از علایقم زبان خوندن هست حیف که با بچه نمیشه دیگه ☹️۲۴ سالمه من 

عزیزم اگه میخای انگلیسی رو هروقت خاسی یادبگیری 

تاپیکامو بخون

من زبانم در حد صفره  بنظرتون بخوام از صفر شروع کنم زشته ۲۰ سالمه

نه هیچ مشکلی نیس 

من انلاین تدریس میکنم 

و شاگردای بالای ۵۰سال هم دارم

بیخیال بابا چیزی نمیگن تازه شاید تشویقتم بکنن چون نظرت عوض شده. حتی اگرم چیزی گفتن بگو خب الان توی جامعه قرار گرفتم و میبینم برای ارتباط با دنیای اطرافم چقدر زبان نیازه و به پیشرفتم کمک میکنه و اون موقع بچه بودم و دیدم محدود بود و فقط سختیاشو میدیدم به آیندش فکر نمیکردم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من وای، سوم دبستان شیفت عصر بعد زبان ب حالت مرگ خونه بودم فقط میخوابیدم صبم یه دفعه امتحان بود

من کلاس زبانم یکشنبه و سه شنبه و دقیقا شیفت بعد از ظهر 

سه‌شنبه فردا صبحش چهارشنبه صبحی بودم 

واقعاااا چه زجری میکشیدم هیچی نمیفهمیدم سر کلاس تازه میومدم خونه باید درس فردارو بنویسم 

من زده شدم چون مامانم بزور منو برد نوشت گریه میکردم قبلش میگفتم نمیخواممم چون معلم زبان مدرسه ام خیلی بد بود 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

من دبیر زبانم. عزیزم لازم نیست حتما کلاس بری الان تلگرام و گوگل و اینستا و فروشگاه پلی پر از فیلم ها و فایلای صوتی و اپلیکیشن‌های خود اموز زبان هست... بنظرم اگه خیلی دوست داری رک و پوست کنده بگو بچگی کردم الان لطفا بنویسید اسممو و اگر قبول نکردن خود خوان بخون. من انگلیسیم فول هست و دبیر زبانم و الان دارم خودخوان اسپانیایی یاد میگیرم بدون کلاس. خیلی هم آسونه خودخوانی