2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی؟

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

نه کلاه برداره تو یوتوب بزن پسر عباس منش ببین درباره کلاه برداری های باباش چی میگه خود عباس منش خارج بعد برای فایل هاش چ قیمت هایی گذاشته کسی که راه کسب ثروت بلد باشه جز فروش فایل کلاهبرداری کار دیگه بلده!

منم قبولش داشتم  بعضی چیزا درموردش شنیدم دیگ خوشم نمیاد ازش

چی شنیدی ؟

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

این فایل های جدید که گوش میدم فقط برای داشتن حس خوب کمکم کرده .خدایی . مجانی داخل تلگرام . یه سری ام ...

کانال تلگرامشو میگی چیه عزیزم؟

رویاهای بزرگی دارم
نه کلاه برداره تو یوتوب بزن پسر عباس منش ببین درباره کلاه برداری های باباش چی میگه خود عباس منش خارج ...

جدی ؟

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز