2777
2789
نه کلاه برداره تو یوتوب بزن پسر عباس منش ببین درباره کلاه برداری های باباش چی میگه خود عباس منش خارج ...

دقیقا. قربون آدم فهمیده. 

اصلااااا سمتش نرین هر کسی اینو میبینه. 

من حرفاشو پسرشو نشنیدم از آدم های دیگه راجع بهش شنیدم. 

ولی جدی پسر خودش هم ازش بد گفت؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفای خوبی هم می زنن گاهی مثلا درمورد حجاب چندتا ویدیو داشتن بد نبود

اما درنهایت کاسب و فروشنده هستن بیشتر، درکل اساتید قانون جذب و توسعه فردی و این داستانا بیشتر به فکر درآمد زایی هستن.

خیلیا هستن که گمنامن ولی یه حرفای نابی می زنن که هم رایگانه هم کمتر به گوشمون خوردن اما دنبالشون اصلا نمی ریم

مثل دوره تنها مسیر حقیقتا فوق العاده بود

یا دوره دین فطری

دقیقا. قربون آدم فهمیده.  اصلااااا سمتش نرین هر کسی اینو میبینه.  من حرفاشو پسرشو نشنیدم ...

چی شنیدی ؟

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

چی شنیدی ؟

تو خیلی از فایلهاش همش تکراری حرف میزنه 

چیز خاصی نداره بگه دیگه 

دو تا کتاب خونده هی همونارو میزنه سر هم 

اگه چند تا فایلشو‌ گوش کنی متوجه میشی خودت

کلا درمورد قانون جذب حرف میزنه همین 

اینا تجربه خودم بود 

من شنیدم به پاکسازی و اینچیزا اعتقادی نداره منم دیگه دنبالش نمیکنم 

بعضی حرفاش منطقی نیست 

دقیقا. قربون آدم فهمیده.  اصلااااا سمتش نرین هر کسی اینو میبینه.  من حرفاشو پسرشو نشنیدم ...

یکی دیگه هم محمد بصیری اون از اینم کلاه بردار تر 

ی زمان با پسرش تو آمریکا بود تو سایتش فیلم های داره به نام دور آمریکا بعد جدا میشن پسرش میاد ایران همه چی رو لو  میده

یکی دیگه هم محمد بصیری اون از اینم کلاه بردار تر  ی زمان با پسرش تو آمریکا بود تو سایتش فیلم ه ...

جدی؟ چقدر جالب که پسر هاشون بر علیه شون میشن. من یادمه یه دوره ای ایشونو بلاگر ها خیلی مسخره میکردن. مخصوصا اون کلیپ که تو ماشین بی سقف بود داشت راز های ثروت مند شدن رو میگفت😂😂😂😂

اینها از کتاب های خارجی کپی کردن فقط فن سخنرانی  دلم برای آنها که نمی‌دونن ذهنشون به فنا میدن

اره اینو متوجه شدم حرفاش کپی از کتابای و حرف های آدم های معروفه ،ولی کنار هم گذاشتن و تحلیل هاش یه جاهایی خیلی خوبن و البته ک یسری حرفاشو قبول ندارم .

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

من فایل قانون طبیعتشو فقط دوس داشتم تقریبا پنج سال پیش گوش کردم

فقطم همینو یادمه از تو این فایلش ك گفت جهان هستی رو به بهتر شدن هست خودش، مثل درختا ك خودشون بدون دخالت انسان میوه و برگ میدن، و رو به رشد هستن. جهان رو به رشد هست و نیاز نیست حتی تو دعا کنی برای بهبودی کسی یا چیزی. چون خود ب خود به همون سمت بهبودی میره.منظورش اینه ك خیلی ب دعا کردن تکیه نکنین جهان رو به حال خودش بذارین و فقط فکرتون مثبت باشه. 

همین😐

من فایل قانون طبیعتشو فقط دوس داشتم تقریبا پنج سال پیش گوش کردم فقطم همینو یادمه از تو این فایلش ك ...

مختصر و مفید گفتیش🤩😍😂❤️

مرسی عزیزم 

از خدا میخوام همیشه خوش باشی🌷

رویاهای بزرگی دارم