2777
2789
عنوان

بیاین ترفندهای خونه داریتونو بگین

1431 بازدید | 78 پست

سلام دوستان طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق. شما چه ترفندهایی بلدین که شما رو تبدیل به یک کدبانو میکنه؟ اول خودم یه ترفند بهتون بگم من نرم کننده های لباس رو که میخرم همیشه مقداری ازشون رو بر میدارم و باهاشون اسپری خوشبوکننده درست میکنم توی یه قوطی اسپری یک سوم مایع نرم کننده و دوسوم باقی رو آب میریزم و همیشه به پرده و روتختی و مبل ها میزنم اینجوریه که خونم همیشه خوشبوعه . یا یک کاری که میکنم برای اینکه سوختگی ظرف ها یه مقدار نمک میریزم (میتونین نریزین)و توش آب میزارم جوش بیاد و وقتی جوش میاد هم میزنم که سوختگیا تو آب جوش حل شه اینجوری دیگه دردسرم ندارم واسه تمیزکاری ظرف ها

من دراز میکشم

گریه میکنم

تهشم میرم‌یه چیزی سرسری درست میکنم‌یا از بیرون میگیرم

من‌زن‌نیستم

من باید پسر میشدم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما ترخدا جوابم بدین من تازه عروسم اینو اصن بلد نیستم

لک آیینه رو با دستمال و شیشه پاک کن اصن قشنگ نمیتونم ببرم بدتر لک میشه یا مثلا روی کنسولم جنسش چوب لک میوفته دوست دارم برق بزنه چیکار کنم ؟ 

جواب بدین دعاتون میکنم 

بنام خدا من هیچ ترفندی ندارم‌✋😁فقط اون نرم کننده تو اسپری رو‌منم درست کردم اما بوش زود میره.

آره باید زود زود تمدیدش کنی

از عود و اینا بهتره حداقل حس خفگی به آدم دست نمیده

توی ظرف شیشه پاک کن الکل بریزید و شیشه ها رو باهاش پاک کنید گرد و غبار کمتری جذب میکنه شیشه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
خانوما ترخدا جوابم بدین من تازه عروسم اینو اصن بلد نیستم لک آیینه رو با دستمال و شیشه پاک کن اصن قش ...

من اول با یه دستمال نمدار میکشم رو اینه بعد تا خیسه با دستمال کاغدی نم ها رو پاک میکنم عالیه

خانوما ترخدا جوابم بدین من تازه عروسم اینو اصن بلد نیستم لک آیینه رو با دستمال و شیشه پاک کن اصن قش ...

پارچه یا نانو اصل بگیر اصلا شیشه پاک کن هم نمیخواد برق میندازه

یا با روزنامه پاک کن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام