2777
2789

کسی اینجا ادمین هست بچه ها سوال دارم یا خودتون .

اگه کسی رو میشناسید 

اگه ادمین پیج کاری باشیم صاحب پیج تعامل با کسایی ک فالو داره و تعامل کامنت و اکسپلورر یعنی چطور توضیح میدید لطفاً ممنون 

یعنی باید پیج های که تو حوزه کاری صاحب پیج هستن رو باهاشون ارتباط برقرار کنی مثلا اگه طرف تو کار ناخپه باید پست های ناخن کارها رو لایک کنی و براشون کامنت بذاری که پست های کارفرمات هم قاطی پست های ناخن بره اکسپلور

تعامل داشتن اینطوریه که مثلا میری توی هشتکی که زدی زیر پستای جدید کامنت درست میزاری قشنگ نظر میدی نقد میکنی

توی اکسپلورهم همینه دیگه

خیلی تاثیر داره کامنت مثبت و مفیدی که ترجیحا پین شه

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعامل منظورش اینه که بتونی تعداد فالوورت رو بیشتر کنی از طرفی با کسایی که همکار هستی و مثلا هر دو آنلاین شاپ لباس دارین بتونی صحبت کنی که ساعت های پربازدید پیجش تبلیغ پیج تو رو انجام بده و تو همینکار رو براش انجام بدی 

تعامل کامنت هم یعنی با کسایی که توی کامنت پستت پیام میذارن در ارتباط باشی به سوالشون جواب بدی از کامنتی که گذاشتن تعریف و تشکر کنی 

برای اکسپلور هم یعنی کاری کنی که پستت وارد اکسپلور اینستاگرام بشه مثلا محتواش خوب باشه جذاب باشه ساعت خوبی بذاریش 

یعنی باید پیج های که تو حوزه کاری صاحب پیج هستن رو باهاشون ارتباط برقرار کنی مثلا اگه طرف تو کار ناخ ...

یعنی پست ی ناخن کار دیگه ک تو اکسپلورر هست و منی ک زیرش کامنت گذاشتم مخاطب کامنت منم میبینه دیگه درسته 

همه اینا کار سختی ک نیس نه؟

یعنی پست ی ناخن کار دیگه ک تو اکسپلورر هست و منی ک زیرش کامنت گذاشتم مخاطب کامنت منم میبینه دیگه درس ...

اره درسته ، میتونی بری کامنت های ملت هم لایک کنی و بهش جواب بدی مخصوصا اگه سوال باشه یا سفارش آخرش هم بگو که توهم ناخنکاری

تعامل منظورش اینه که بتونی تعداد فالوورت رو بیشتر کنی از طرفی با کسایی که همکار هستی و مثلا هر دو آن ...

مثلا ساعت خوب چ زمانی میشه ؟ برای اکسپلورر

من کار فرمام پیج کاریش راجب آموزش فوتوشاپ هست 

از من فقط تعامل با کسایی ک فالو کرده کامنت و اکسپلورر اینا 

مثلا ساعت خوب چ زمانی میشه ؟ برای اکسپلورر من کار فرمام پیج کاریش راجب آموزش فوتوشاپ هست  ...

ساعت خوب مثلا ۹ شب به بعد که مردم از اینستاگرام استفاده بیشتری دارن یا بعد از ظهر این زمانا میشه تایم خوب برای تعامل و تبلیغات 

سلام میشه منم راهنمایی کنیدرخواست دوستی میدم قبول کن گمت نکنم😘

سلام عزیزم اگه دوست داری اینستا بهم پیام بده اینجا نمیام زیاد 

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 
فدات عزیزمایدی تو میدی بهم ؟؟

about_jaanan