اگه یه نفر پیامتونو سین کنه ولی جواب نده شما بهش چیزی میگید یا شمام دیگه پیام نمیدید؟من به یه مغازه شهرمون پیام دادم و راجب پرده سوال کردم،دوبار جواب داد،دفعه سوم سین کرد دیگه جواب نداد، اینجور آدما اصابم و بهم میریزن
ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
غریبه برام مهم نیست،این که با جواب ندادنش تورو بی ارزش میکنه اعصابم و خورد میکنه
بنظرم اصلا بی ارزش شدن نیست
خیلی بزرگش کردی
ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔