2777
2789
عنوان

اگه یکی سین کنه جواب نده چیکار میکنین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واا چه پرتوقعی خب اگر خریداری برو مغازش والا دلیلی نداره جوابتو بده چرا باید ۳ باز جواب بده یکم توقعتونو بیارین پایین

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
واا چه پرتوقعی خب اگر خریداری برو مغازش والا دلیلی نداره جوابتو بده چرا باید ۳ باز جواب بده یکم توقع ...

عزیزم یعنی چی دلیلی نداره جواب بده؟وقتی کاسبی باید برای مشتری وقت بذاری چه ربطی به توقع داره؟!!! 

احتمالا سرش شلوغ بوده یهو مشتری اومده یا کار پیش اومد براش یا اینکه اینترنت قطع شد دیگه ام یادش رفته. مسیرت شد برو مغازه اش سوالاتتو بپرس. 

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏

بستگی داره طرفت کی باشه. مثلا اگه استادم باشه خب بهش حق میدم میگم سرش شلوغه اگه جواب نداد نهایتا زنگ میزنم کارمو میگم. ولی خب اگه آدم عادی مثلا دوست و اینا باشه، کلا شمارش پاک میکنم تا دیگه برا هر کاری بهش پیام ندم

عزیزم یعنی چی دلیلی نداره جواب بده؟وقتی کاسبی باید برای مشتری وقت بذاری چه ربطی به توقع داره؟!!!&nbs ...

اصلا یک مغازه دار همچین وظیفه ای نداره شما اگر خریداری وقت بزار برو مغازش 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل