2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا راهنماییم کنید

72 بازدید | 20 پست

چطور فراموش کنم ی رابطه رو؟پنج ماه گذشته ولی خاطرات جلو چشمامه.چطور برام مهم نباشه کجاست و چکار میکنه؟خیانت دیدم.چطور به خودم بقبولونم ک کم نیستم؟وقتی آدم خیانت میبینه خودشو کم میبینه انگار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونجورکه اون بهت خیانت کرد وبراش مهم نبود الان کجایی وچیکار میکنی به همین راحتی

میدونم ارزش نداره.ولی سخته واقعا.دوسش ندارم.حس خودکمبینی ک دچارش شدم رو چکار کنم؟

سلام 

برای فراموش کردن نیازه 

اول قبول کنید 

شما عیب و ایرادی نداشتین که مورد خیانت قرار گرفتید 

فقط مقابل یه فرد قرار گرفتید که بهتون اسیب زده و حالا به هر دلیل خیانت کرده...

ادما هرجا هستن اگر خیانت کنن ارزش خودشونو پایین میارن 

و کمترین کاری که میشه کرذ اینه ترد بشن و تنها بمونن....

شما بی ارزش نیستید 

اتفاقا مورد ظلم یه ادم قرار گرفتید که ارزشتونو نمیدونسته...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
هر روز فقط برای همون روز با خودت شرط کن امروز نمیخام بهش فکر کنم،و خودتو با کاری مشغول کن،بهترین کار ...

فکر خوبیه ممنون عزیزم.انگار تا ی روز راحت میشم باز میاد تو سرم.واقعا کافیه دیگه این اعصاب خوردی.

میدونم ارزش نداره.ولی سخته واقعا.دوسش ندارم.حس خودکمبینی ک دچارش شدم رو چکار کنم؟

برای خودتون و درست کردن حال خوب  بری خودتون وقت بذارید 

خودتونو دست کم نگیرید 

قطعا شما هم مواردی دارید که شما رو نسبت به بقیه ی خاص و منحربه فرد میکنه

تو اشرف مخلوقاتی چرا این حرفو میزنی تو کسی هستی که تمام فرشته های اسمون برات سجده کردن این فقط تلقینه اگه حس خوب به خودت تلقین کنی حالتم خوب میشه

فکر خوبیه ممنون عزیزم.انگار تا ی روز راحت میشم باز میاد تو سرم.واقعا کافیه دیگه این اعصاب خوردی.

وقتی بیکار باشید و ذهن مشغولی مهمی نسازید برای خودتون 

افکار منفی میان سراغت تون 

جاهای خالی ذهنتو 

با افکار مثبت و حرف و بحث های مفید و سالم پر کنید.. 

اون رابطه ناسالم بود 

شما تونستید از سد اون رابطه بگذرید...فراموش کردنش که کاری نداره

سلام  برای فراموش کردن نیازه  اول قبول کنید  شما عیب و ایرادی نداشتین که مورد خیان ...

سلام بروی ماهتون

ی چیز دیگه ک آزارم میده اینه ک با اینکه خطا از جانب من نبوده ولی اونی ک الان خوشحاله اونه و منم ک دارم عذاب میکشم.کاش بتونم بپذیرم چیزی کم نداشتم ک اون اینکارو کرد.چرا میگید خودشو بی ارزش کرد؟خودش ک این فکرو نمیکرد

تو اشرف مخلوقاتی چرا این حرفو میزنی تو کسی هستی که تمام فرشته های اسمون برات سجده کردن این فقط تلقین ...

واقعا فک میکنید چقد زمان میبره حالم خوب بشه؟بخدا خیلی آسیب دیدم از نظر روحی