نزدیکه ۱سال باینفر بودم ک ۶ماهی صحبت کردیم تا فقط راضیم کنه یکم جدی ترشیم'همیشه در دسترسم بود'بعدازاینک خیالش راحت شدمنو داره'سرد تر شدو دیر ب دیر جواب میداد'یبارتذکردادم ک دوباره اوکی شد(من میفهمم ک مشغله داشت ولی باید زمانو مدیریت میکردمثل خودم)'این اواخرحتی میگف تلگرام نمیام چون باید قندشکنمو خاموش کنم(ینی اینستاواجبترازپیامته)😐بازم حوصله کردم تااینک یه شب گف کتابمو یکم میخونمو میام'نیمدتاصبحش و من همون روز واس همیشه گزاشتمشکنار.همیشه میگف میترسم خطا کنم منو بزاری کنار.حق داشتم؟
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من وابسته نشدم. ۱۰۰ باربش گفتم کات کنیم نمیزاشت 'بعد اراین طرف سرد میشد رو مخم بوو
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
اصل و فرع کار شما و اون غلطه چه معنا داره با یکی باشی، مفت لذت ازت بببره حالا تلفنی به هر جهت اسباب ...
این حرفا. قدیمیه دیگ مگ اسباب بازی ام لذت ببره 'ماباهم خوب بودیم هیچ وقتم دعوا نداشتیم فقط این اخرا مبگف سرم شلوغه