ظهر که میشه میبینم از مدرسه تعطیل شدین و با چه ذوق و شوقی دارین برمیگردین به خونه هاتون تو مسیر چقدر با دوستاتون میگید و میخندید و مسخره بازی درمیارید وسط راه یه بستنی یا چیپس و پفک میخرید میخورید !یه طرف موهاتون گیره زدین ومدل دادید کوله پشتی هاتون حتی فرم لباس مدرسه همه چیزتون جذابه!به خدا یه لحظه دلم تنگ شده برا اونوقتا !بهترین روز های زندگیتون رو میگذرونین !ازش لذت ببرید!این روزا دیگه هیچوقت برنمیگردند 💔
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈
من پس چرا هیچوقت دلم برا دوران دبیرستانم تنگ نشد😫🤌
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !