2777
2789

یه شخصی چندین ماهه ناشناس مزاحم من میشه با ایدی های فیک از اینستا تهدید های ناجور میکنه که ابروتو میبرم عکساتو پخش میکنم تهمت و افترا های بدی زده که تو خرابی ترویج فساد و فحشا میکنی با پسرا جرمت سنگینه به همه میگم تو خرابی و کلی تهدید ناجور دیگه یبارم خواست اخاذی کنه من رفتم شکایت کردم و پرونده من رفته فتا زنگ زدن گفتن هفته بعد بیا من به ی نفر مشکوکم ینی احتمال خیلی زیاد خودشه شماره ها و اسکرین شات های پیاماشم دارم امیدوار باشم که پیداش میکنن؟؟

✨🤍love me like you do

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی سایت پلیس فتا شکایتت رو ثبت کن  ولی به نظرم حضوری بری خیلی بهتره  برای من که ازم کلا ...

ثبت کردم برای پلیس رفته دفتر خدمات قضایی رفته بودم گفتن حضوری هفته بعد بیا پرسیدم میتونین پیدا کنین گفتن اره ینی انقد دسترسیشون زیاده؟

✨🤍love me like you do

آره راحت پیداش میکنن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

سلام یه مدتی هست تاپیکاتو میخونم 

ببین آره به راحتی پیدا میکنن دسترسیشون بالاس منتهی براشون کمی روال قانونی داره که اگه مورد مهم باشه مثل مورد شما پيگيری می‌کنن (اینو برا این نوشتم کسان دیگه فکر نکنن اینا بیکار هستن بیان مثلا چتای اینا با د‌وس پسراشونو چک کنن!)

اول اینکه اصلا نگران نباش برخلاف اونچه که تصور میکنی هیچ وقت نمیان بگن تو چرا اینکارو کردی یا چرا با کسی دوست بودی چرا عکس دادی و.... هیچ کدوم اینا کاری ندارن اصلا هم نگران نباش  درسته تو جامعه ارشاد میوفته میگه حجاب داشته باشین و... ولی اینا برا بیرونه 

بری دادگاه اونجا فقط به فکر اینن آبروی تو حفط بشه هیچ کاری هم به روابط و حجاب و عکس و.. ندارن که چرا فرستادی و چه و چه 

خب بس اصلا نترس و نگران نباش 

سلام یه مدتی هست تاپیکاتو میخونم  ببین آره به راحتی پیدا میکنن دسترسیشون بالاس منتهی براشون ...

سلام عزیزم خوبی

مرسی بابت امید دادنت

من ی اشتباهی کردم ب این اقا اعتماد کردم و بعدش متوجه شدم مناسب هم نیستیم و ازش جدا شدم ولی بعد جدایی این اقا یک ساله دست بردار نیست و مدارکی ک دارم نشون میده که کار خودشه پس واقعا میتونن پیداش کنن؟ مورد منم مهمه چون داره با ابروم بازی میکنه تازه به اطرافیانمم میره پیام میده به اونا هم پیام تهدیدآمیز میفرسته خیلی کار های دیگه کرده واقعا آرامشم رو گرفته ازم

✨🤍love me like you do
سلام یه مدتی هست تاپیکاتو میخونم  ببین آره به راحتی پیدا میکنن دسترسیشون بالاس منتهی براشون ...

دوم اینکه جدی پاش وایسا یعنی یه جوری نشه بری اونجا بعدش رضایت بدی یا آشتی کنی قشنگ سعی کن طرف رو تنبیه کنی      

فقط هم شکایت کردنی نگو مزاحم شده 

1 ایجاد مزاحمت 

2 تهدید به انتشار تصاویر خصوصی 

3 اخاذی 

4 آبروریزی از طریق تغییر در عکس ها و ایجاد اکانت فیک با عکس شخصی شما و درج مطالب مستهجن و مبتذل 

5 قذف (یعنی نسبت ناروا دادن یعنی همین که میگه تو فلانی و با فلانی فلان میکنی اگه نتونه ثابت کنه که این جور مسائل اصلا قابل اثبات نیست حتی اگه چند نفر شاهد هم باشن! ) این قذف شلاق حدی داره 80 تا شلاق میزنن طرف پوست بدنش کنده میشه با شلاق اول! 

6 توهین و فحاشی 

7 و.... 

یعنی قشنگ ده ها عنوان مجرمانه براش بنویس که آدم بشه 

و در آخر با آدم های درست و حسابی معاشرت کن چیه این طرف حیف تو نیست اینجوری اذیت شی

تاپیک های قبلیتو خوندم تقریبا در جریان قرار گرفتم  

دوم اینکه جدی پاش وایسا یعنی یه جوری نشه بری اونجا بعدش رضایت بدی یا آشتی کنی قشنگ سعی کن طرف رو تنب ...

همه این هارو انجام داده ینی رسما منو مظلوم گیر آورده چند بار هم بهش گفتم میدونم تویی این کارهارو میکنی شکایت میکنم گفت من نیستم من چرا باید اینکارو کنم ولی مدارکی ک من دارم همش نشون میده کار این اقاس

اخه کی میتونه باشه دیگه؟؟ هرکیم باشه یه ربطی به این داره

ببین اینستا با ایمیل هم باشه قشنگ میتونن دربیارن کی پشتشه؟ ی سری اکانت ها دیگه شم با شماره ش

اشتباه بزرگی کردم خودمو نمیبخشم ظلم کردم به خودم فقط وقتی آروم میگیرم و خودمو میبخشم که پیداش کنن و به سزای اعمالش برسه

✨🤍love me like you do
همه این هارو انجام داده ینی رسما منو مظلوم گیر آورده چند بار هم بهش گفتم میدونم تویی این کارهارو میک ...

ببین میتونن دسترسی پیدا کنن اونجا رفتی هم بگو به این شخص مشکوکم تا رو خود این شخص فوکوس کنن 

یه نکته هم این که یه جوری نگو که فکر کنن صرفا یه دعوای بچه گانه هستش مثلا از این دعوا ها که همه میکنن بعدش همه چی تموم میشه   قشنگ بگو بحث ابرو خودت و خانواده ت در میانه    بگو که خانواده آبرومند داری و خودت هم ابرو داری و.... 

گذشته ها گذشته دیگه حرصشو نخور سعی کن دیگه اشتباه رو تکرار نکنی و درس بگیری  

زیادم نترس آنقدر خر تو خر نیست هر کی هر کاری خواست بکنه بعدش کسی بهش نگه بالا چشت ابروعه 

میخونم تاپیکاتو میتونم شخصیتتو حدس بزنم میگم چقدر دختر خوب و مهربونی هستی و حیف که اینجوری اذیت میشی ولی خب درست میشه برا این چیزا اینقدر فکرتو درگیر نکن 

ببین میتونن دسترسی پیدا کنن اونجا رفتی هم بگو به این شخص مشکوکم تا رو خود این شخص فوکوس کنن  ی ...

مرسی واقعا ک انقد درکم کردی❤️من تو زندگیم ب کسی آزار نرسوندم این ی سال هم از خدا گله نکردم ولی همش برای سوال بود ک چرا سر ی اشتباه ک هرکسی ممکنه انجام بده باید تا سر حد مرگ اذیت بشم

الان تقریبا یک سال از این قضیه گذشته و طرف بیخیال نشده ینی فک میکنه من ترسیدم و دیگه کاری نمیکنم؟ چون اخیرا سوتی داده شماره موبایل خودش رو ایدی های اینستاش بوده قبلا زرنگ تر بود الکی اومده میگه من دخترم بهت حسودیم میشد اخه شما باشی این حرفو باور میکنی؟ گفت اگر برگردی به دوست پسر قبلیت دیگه کاریت ندارم و برای همیشه میرم مزاحم نمیشم!!!

✨🤍love me like you do
مرسی واقعا ک انقد درکم کردی❤️من تو زندگیم ب کسی آزار نرسوندم این ی سال هم از خدا گله نکردم ولی همش ب ...

خواهش میکنم 

میگم مهربونی برا همین میگم ببین یه چیز بهت بگم چون دختر خوبی هستی این باعت این موصوع اذیتت کنه ولی اینا هیچی نیست به خدا یعنی یه مزاحمت کودکانه  هستش که اصلا نباید به خاطرش حتی اخم کنی چه برسه به اینکه تا سر حد مرگ اذیت بشی! میدونم دختریم روحیه هامون لطیفه ولی خب برا این چیرا نباید نگران باشی 

همین که این سوتی هارو میده این چیزا رو میگه نشون میده طرف ببخشید اسکله 😂😑 آخه کدوم مردی پسری میاد اینجوری دروغ بگه میخوام چی بگم میخوام بگم طرف مقابلت یه آدم خاله زنک اسکل هستش و هیچ کاری نمیتونه بکنه آخه اکانت فیک بسازی بیای به دختر مردم بگی من بهت حسودیم میشه برگرد به فلانی 😂شیرین عقل میزنه طرف از چی می‌ترسی یا نگرانی این عرضه داشت تا الان یه کاری می‌کرد نکرده یعنی یه آدم بی دست و پاس نگران نباش 

پیداش میکنن به غلط کردم میوفته اذیت و نگرانی چیه 

طرف بوده قمه کش فلان منطقه میومده خیابون می‌بسته گرفته بودنش مثل موش شده بود میگفت غلط کردم حالا این که یه آدم لوس و خاله زنکه