2777
2789
عنوان

همکار نفهم

185 بازدید | 13 پست

امروز توی جمع نشسته بودیم داشتم با یکی صحبت میکردم بعد من معمولا بجز دوستای نزدیکم خیلی طرف بقیه نمیرم و سعی میکنم با بقیه یجورایی مودبانه و رسمی برخورد کنم ، یکی از همکارایی ک یکی دو بار باهاش شوخی کردم و روش باز شده بود جلو بقیه در اومده میگ اینو یوقت گول نزنین سادست😐

درسته شوخی بود ولی توی جمع واقن بهم برخورد ، یعنی یجورایی میگفت من عقل اینو ندارم بدونم با کی چی میگم ، و واقن حس بدی بهم دست داد😑

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من داشتم تو گوشی دخترخالم عکس دوستاشو میدیدم 

پسرخالم گفت مامانش به این گوشی نمیده فلانی داره عکسای بد بد نشونش میده'-'

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خیلی پرروعه  برو بهش بگو من از این حرفت ناراحت شدم

چون شوخی کرده بود من همون موقع باید تو قالب شوخی جوابشو میدادم ولی چون رفت اصلا نشد ، الان برم بگم فک میکنه خبریه ، از الان دیگ اهمیتی بهش نمیدم ادم بیشعورو

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

بگید از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس ک سر به زیر دارد

سر به توی دارد عزیزم😁من معتقدم هرکی هر جور هست باید بپذیریش نه اینکه هی بخوای در موردش نظر بدی ، صد درصد اون خودش میدونه چجوریه نیاز به اظهار نظر نداره اونم از طرف کسی ک هیچی بینشون نیست😵

اره من داشتم تو گوشی دخترخالم عکس دوستاشو میدیدم  پسرخالم گفت مامانش به این گوشی نمیده فلانی د ...

کاش میدونستم ادمای بیشعور خودشونم میدونن بیشعورن یا نه😐

آره خب بهش رو نده ک پررو تر نشه 

دقیقا ، اخر سر هم صدام کرد ولی چون اعصابم خورد بود حتی برنگشتم طرفش 

سر به توی دارد عزیزم😁من معتقدم هرکی هر جور هست باید بپذیریش نه اینکه هی بخوای در موردش نظر بدی ، صد ...

من منظورم خودتون بودید شخص شما

بعضی موقع ها به من مگن آخی ساده هست اذیتش نکنید 

بدم میاد انگار من جنبه شوخی ندارم منم اینو مدنظر دارم بگم که یعنی از من ک اینقدر ساکتم نترسید، از همتون بدترم

کاش میدونستم ادمای بیشعور خودشونم میدونن بیشعورن یا نه😐

اخ گفتی  خیلی رو اعصابن 

با شوخی های چرت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
من منظورم خودتون بودید شخص شما بعضی موقع ها به من مگن آخی ساده هست اذیتش نکنید  بدم میاد انگا ...

گلم متوجه شدم بخش اول جوابم اصلاح شعری بود ک شما گفتی ، ولی در کل دقیقا با حرف شما موافقم ، هر کسی با یسری ادم راحته ، مثلا مایی ک تو ارتباطامون سختگیریم خب مسلما بعضیا نمیتونن درک کنن ، یا ما بعضیا رو نمیتونیم واقن درک کنیم

این مسئله دلیل نمیشه یکی به خودش اجازه بده بیاد در موردمون قضاوت کنه

اخ گفتی  خیلی رو اعصابن  با شوخی های چرت

واقنم همینه ، حالا اگر دوستت باشه با هم راحت باشن بدترین شوخیم کنه باز بنظرت فان میاد ، ولی وقتی یکی هنوز تو مرحله شناخت همدیگه این و صمیمیتاتون زیاد نیست خیلی زشته بیاد بپره همیچین چیزایی بگ و فک کنه خیلی خودش شاخه