2789
عنوان

شب قدر

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 16 پست
الهی امین با خوندن پیامت بغصم گرفته نمیدونی چ دکترای و چ کرمای ک نزدم.   باورت میشه. انقد حرص ز ...

توکل بر خدا .عزیزم از خدا ناامید نشو 

امشب هم ی حسینیه یا مسجدی برو گلم ماسک بزن 

برو شب قدر هست خدا حتما حاجات رو میده عزیزم .

ناامید نباش گلم ی مدت هم روغن مالی کن روغن زیتون یا نارگیل .

البته اول برو طب سنتی .

عزیزم خیلی مریضی ها با طب سنتی درمان شده .

غصه نخور چون بدتر تمام بدنت رو دچار بیماری می‌کنی .

حالت رو خوب کن ب خدا کامل اعتماد کن و امشب بگو خدایا بخاطر تو من ی قدم برمیدارم تا خودت مشکلم رو حل کنی بگم خدایا همه چی رو ب تو سپردم .

خدا خیلی مهربونه .

خدایا ب بزرگیت و مهربانیت ب حق این وقت اذان قسمت میدم دل این بنده ات، را شاد کن خدایا ازت خواهش میکنم حاجت رواش کن .

الهی آمین 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.