2789
عنوان

شب قدر

145 بازدید | 16 پست

تو رو خدا میشه توی این شب.   شفای منو از حضرت علی و اهل بیت بخوابن میشه برای شفای من.  سوره قدر رو بخونید 

تو رو خدا بگین چه نذری توی این شب ها بکنم.  بخدا خسته شدم انقد نذر کردم انقد دعا کردم انقد دکتر رفتم و.   کرم های مختلف استفاده کردم دیگه بریدم.   تو رو خدا دعا کنید معجزه بشه برام شفا بگیرم یا ک بمیرم میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید    دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد  پلکت پوست و چربی دیگه نداره

بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه مجبورم همیشه میکاپای غلیظ کنم خسته شدم دعا کنید برام

چشم عزیزم دعات میکنم

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فدای مهربونیت عزیز دل

🙂

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چشم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

امشب میشه غسل بگیرم ؟؟ چ نیتی کنم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

عزیزم سوره قدر برات خوندم 

ولی برو طب سنتی عزیزم فک کنم رد بخیه با روغن نارگیل یا زیتون خوب بشه 

برو طب سنتی رو هم ی امتحانی بکن گلم 

ب حق حضرت علی ب حق اهل بیت ، ب حق این شب های متبرک ، ک خدا حاجتتت روات کنه و خیلی زود خوب بشی خدا کنه خداوند ی راهی جلوت بزاره ک زود جواب بگیری 

خدایا ب خدایی خودت در این شب قدر بزرگی کن و این بنده خوبن را شفا بده خدایا خودت کمک کن 

الهی آمین 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

عزیزم حتما امشب برات دعا میکنم تو هم منو دعا کن 

الهی همه مریضا شفا پیدا کنن

میتونم بپرسم اسمت چیه یا همینجوری دعا کنم؟

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
عزیزم حتما امشب برات دعا میکنم تو هم منو دعا کن  الهی همه مریضا شفا پیدا کنن میتونم بپرسم اسم ...

من اینجا فامیل زیاد دارم ب خاطر همین اسممو نمیگمو عکس نمیزارم.     تو رو خدا دعا کن برام الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

عزیزم سوره قدر برات خوندم  ولی برو طب سنتی عزیزم فک کنم رد بخیه با روغن نارگیل یا زیتون خوب ...

الهی امین با خوندن پیامت بغصم گرفته نمیدونی چ دکترای و چ کرمای ک نزدم.   باورت میشه. انقد حرص زدم. موهای سرم تمام ریخته. یعنی میشه ی شب  از خواب بیدار شم ببینم خوبم ی روز اینجا تایپیک شفام. و خوب شدنمو بزنم ی روز انقد خوب بشم بدون هیچ ارایش غلیظی بتونم برم حتی جلوی در این شبا عذاب میکشم ک برم هییت و مسجد با این همه ارایش لابد همه خانم ها منو. مسخره میکنن اما نمیدونن ک زیر این همه میکاپ و خط چشم چیه. ارزومه  ی روز برگردم ب روزای قبل عملم تو رو خدا دعام کن