2777
2789
عزیزممم خدا حفظشون کنه چه کاردستی با هم درست میکنین؟

سر شیرخشک رو برش زدم مثه حالت قلک، از اون سوراخ باید دَرهای بطری ها رو بندازن داخل. 

دَر یه قوطی دیگه رو پانچ کردم که داخلش نِی بزارن

جعبه های رنگی درست کردم که باهاش برج بسازن و بتونن رنگ ها رو هم یاد بگیرن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا میگن تو این سن اشتباهه چون فقط هدر دادن پوله بعدا که بزرگ تر شد تونست بنویسه اون موقع میفرستمش ...

اتفاقا وقتی بچه هستن بهتر یاد میگیرن جوری که هیچوقت یادشون نمیره ولی یه کلاس ورزشی بفرستش برا خودش ادامه بده بزرگ بشه یه فرد حرفه ای میشه حتی

پسر بزرگت با کوچیکه بازی نمیکنه؟ من که فکر کردم همبازی که داره کار راحت تره که😁

خیلی کم 

همش یه چیزی پیدا میکنن به خودم میچسپن دوتایی مامان مامان میکنن 

الانم کنارمن هردو طناب دور پاهام میپیچن 

خیلی خوبه خدا حفظتون کنه❤

یه چیز دیگه که درست میکنم و خوب بوده واسشون 

عکس میوه ها رو درست میکنیم. یعنی یه برگه قرمز میارم با چسب و کاغذ سیب درست میکنیم میچسبونیم روی دفتر

بعضی میوه ها ساده هستن اونا رو درست کردم. مته آلبالو سیب انار گلابی هندونه توت فرنگی 

برای هر کدوم یه شعر یه خطی هم کنارش نوشتم که بخونیم. الان دیگه دخترم شعرهاش رو از حفظ میخونه 

یه چیز دیگه که درست میکنم و خوب بوده واسشون  عکس میوه ها رو درست میکنیم. یعنی یه برگه قرمز میا ...

چه با حوصله ای شما من زیاد حوصلشو ندارم نمیدونم چرا😅

چه با حوصله ای شما من زیاد حوصلشو ندارم نمیدونم چرا😅

نمیدونی چه فشاری رومه

اگه بهت بگم هنوز ناهار نخوردم باورت میشه 

من یه نوزاد دو ماهه دارم نمیتونم روزه بگیرم. اما واقعا اسمی روزه نیستم. از صبونه تا الان همش دنبال اینام. هنوز نوبت خودم نرسیده 

نمیدونی چه فشاری رومه اگه بهت بگم هنوز ناهار نخوردم باورت میشه  من یه نوزاد دو ماهه دارم نمیت ...

بله درک میکنم آدم از پس یکیش برنمیاد چه برسه سه تا

ببخشید اینو میپرسم ناخواسته بودن؟