2777
2789
عنوان

تبعیض

63 بازدید | 4 پست

از زمانی که چشامو باز کردمو به یاد دارم مورد تبعیض قرار گرفتم (یه داداش دارم ) بچه ها ادم سطحی ای نیستم ولی وقتی به گذشته نگاه میکنم فقط اون  بُرده من فقط باختم اونم به سبب توجه و حمایتو محبتی که بهش دادن هرچقد هم معترض میشم بیفایدس اصلا من انگار بچه پرورشگاهیم اون اصله اصل  پیشرفت الانشو مدیون کمکهای گذشته ی مامانمه ، ارامش روحی روانی ، زندگی خوبش همه چیزشش همه چیزششش در عوض من هیچییی ندارم هیچی نگا ک میکنم نه خونوادمو دارم ن رفیق درست حسابی نه هیچ پارتنری ( یه وقتم کسی بیاد جلو به خودم میگم اکثر پسرا که خب حاصل تربیته امثال مادر منن پس به چه درد میخورن ) بازم تنها تر میشم هیی ندارم موقعی که کوچیک بودم اگه از علایقم حمایت میشد منم الان به جایی میرسیدم که الان سگ دو نزنم که آیا برسم یا نرسم ....

چند سالته؟ از الان شروع کن برو دنبال علاقه ات  انقدر تلاش کن که همه باورشون نشه که چجوری موفق ...

روحم متلاشی شده حوصله هیچیو دیگ ندارم هرچی به عقب نگا میکنم مدام در حال تحقیر و مورد ظلم و دعوا و تبعیض  قرار گرفتن بودم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

روحم متلاشی شده حوصله هیچیو دیگ ندارم هرچی به عقب نگا میکنم مدام در حال تحقیر و مورد ظلم و دعو ...

خیلی حس بدیه ولی قوی باش  تو تنها کسی هستی که می تونی زندگیتو تغییر بدی