خانما من بخاطرگذشته یی که داشتم عزت نفس پایین وکمالگرا....کلا ادم ضعیفیم الان متاهلم خانواده همسرم خیلی بهم تیک میندازن و اذیت منم نمیتونم جواب بدم یا ازپس خودم بربیام باردارم روحیه م خسته س دیروز خاهر همسرم زنگ زده که میخام برخودم ی چیزمثل ماشین بخرم و صد میلیون دارم بعد همینطور حرف افتادخونمون وشوهرم گفت پول برخاهرمه منم کفتم درسته برخاهرته ولی دراصل شوهرش پول داده شوهرم میگ اون تلاش میکنه تو چی ببین بخدا سه ماه میرع مغازه کارمیکنه ماهی سه تومن کارت یارانه پنج نفربشون دستشع شوهرش بهش پول میده هم براش خرید میکنه هفت ساله صد تومن برخودش جمع کرده و کلا سه ماه میره مغازه کارمیکنه هروقت حرفش میوفته میکوبه توسرم میام میگم مادرت فلانی اینطور رفتارکردن ب من میگ نمکنشناس خسته شدم یع ماع پیش مادرش اومد خونمون مهمونی ب من میگ پسرم و تو بروسرکار بچتونم بذین من نگه داراین نمیشه دخالت ؟توروخداشما بگین شوهرم ماهی چهارصد میده هم خرید کنم هم خرج خودم این انصاف؟من هیچی توزندگبم نمیگم اما اوناپدرمو دراوردن زنگ زدم برهفته دیک وقت مشاوره گرفتم توروخدا باردارم برام دعاکنین خسته شدم ازضعیفیم جوابشونو نداذم جلوی بی حرمتیشون سکوت کردم تقاصشو دارن پس میدم شما بگین چیکارکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم نمیشه یهو بگی خواهرت اینجوریه مادرت اینجوری گفت طبیعتا گارد میگیره اول بگو میدونم مادرت خوبیمونو میخواد به فکر ماست ولی منم به فکر بچمم نمیخوام به خاطر یه تومن بیشتر ، تو تربیتش کم بذارم . اگه پیش مادرت بمونه اذیت میشه پیرزن دلم نمیاد تو این سن جور ما بیوفته رو گردنش الان وقت استراحتشه