2821
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 19 پست
عزیزم منم میخام چله بگیرم البته برای کار کردن اخه کار هست ولی خونوادم بهونه میارن ک کی میبرتت میاره ...

اگر براتون سخت هست چله زیارت عاشورا معمولی با یک لعن و یک سلام و حدیث کساء بگیرید هدیه کنید هرروز به یک شهید که هدیه کنند به حضرت زهرا سلام الله علیها ولی ولی بازم گناه نکنید و تقوا داشته باشید

الهی بحق الحسین...
چله فوق العاده خوبیه  حتما بگیریدشرایط مهمش اینکه گناه نکنید و تقوا داشته باشید زبان و غیبت و ...

اها یعنی میشه خاهرم ب نیابت از من بخونه؟  

اخه من شنیده بودم ک باز از اول بخونیم 

اگه نایب نبود چطور؟ 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر براتون سخت هست چله زیارت عاشورا معمولی با یک لعن و یک سلام و حدیث کساء بگیرید هدیه کنید هرروز به ...

یعنی الان چله زیارت عاشورا و حدیث کسا رو باهم بخونم موردی نداره بعدش هر روز هدیش کنم به یک شهید که اونا هدیه کنن ب حضرت فاطمه زهرا  درست متوجه شدم ؟

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
یعنی الان چله زیارت عاشورا و حدیث کسا رو باهم بخونم موردی نداره بعدش هر روز هدیش کنم به یک شهید که ا ...

نه موردی نداره باهم بخونید بله هرروز به نیابت از یک شهید بخونید و از طرف شهید بزرگوار هدیه کنید به حضرت زهرا سلام الله علیها

الهی بحق الحسین...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز