2821
2789
عنوان

معجزه

153 بازدید | 19 پست

دارم چله زیارت عاشورارو میخونم به روش حق شناس خوب نمیگم الا گناه نمیکنم ولی خوب غیبت نمیکنم حرف بد نمیزنم و دروغ نمیگم ولی با عشقم حرف میزنم این ختمم دارم میگیرم که خانوادم رضایت بدن به عشقم برسم اینم بگم که کنار این چله ختم سادات و ۲۰۰۰صلواتم میخونم تا اخر این ماهم فرصت دارم میخوان بیان خاستگاریم استرس دارم اخه مامانو بابام به شدت مخالفن لطفا نصیحت نکنید فقط بگید چیکار کنم یعنی امام حسین ختممو قبول کرده؟؟؟؟من به معجزه خدا احتیاج دارم میترسم از اینکه مامانو بابام مخالفن😔😔اینم بگم که به شدت افسرده شدم بخدا دیروز بابام واسه اصلاح صورتم دیگه اعتراض کرد میگفت چرا نمیری اصلاح بکنی دردت چیه 😔😔چیکار کنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اعتمادت به آقا باشه دعا کن هرجور خیر و صلاح هست برلت رقم بخوره و دوم اینکه شرط چله گناه نکردن هست ا ...

میدونم شرط چله اینه گناه نکنی ولی خوب اگر قستمون جدی باشه و هردوتامون واسه رسیدن بهم تلاش بکنیم یعنی امام جسین قبولم نمیکنه😔😔

قصدتون ازدواجه دیگ مشکلی نیست ولی اگر دوس داری از مراجع تقلید بپرس یوقت الکی زحمت نکشی

عزیزم از مدیر کانال ایت الله جق شناس پرسیدم گفت اگر ناز و عشوه در کار نباشه اشکالی نداره حرف بزنید

انشالله ک قبول کنن عزیزم  بیشتراز هرکس  دیگه ایی درکت میکنم منم یزمانی عاشق پسر عموم بود با اینکه دوبار اومدن خاستگاری ولیییی خانوادم بشدتت مخالف بودن هرکاریش کردم نشد فقط روز ب روز اعتمادشون بم کم شد گوشیو ازم گرفتن باش نحرفم وکتمم خوردم اهرشم جدامون کردم انشالله تو به سرنوشتم دچار نشی وب اونی ک میخای برسی 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
عزیزم از مدیر کانال ایت الله جق شناس پرسیدم گفت اگر ناز و عشوه در کار نباشه اشکالی نداره حرف بزنید

خب ناز نکن از اب و هوا و اقتصاد صحبت کنید😂

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
اعتمادت به آقا باشه دعا کن هرجور خیر و صلاح هست برلت رقم بخوره و دوم اینکه شرط چله گناه نکردن هست ا ...

عزیزم منم میخام چله بگیرم البته برای کار کردن اخه کار هست ولی خونوادم بهونه میارن ک کی میبرتت میاره اخه مسیرمون تا شهر یخورده دوره راضی نمیشه و شرایطشم نداره ولی خیلی از ته دلم دوست دارم شاغل شم بنظرت چه چلی بگیرم ک نتیجه بده و شرایطش چجوریه چیکار کنم میشع راهنماییم کنی 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
عزیزم منم میخام چله بگیرم البته برای کار کردن اخه کار هست ولی خونوادم بهونه میارن ک کی میبرتت میاره ...

چله فوق العاده خوبیه 

حتما بگیریدشرایط مهمش اینکه گناه نکنید و تقوا داشته باشید زبان و غیبت و دوروغ و ....همه چی باید رعایت بشه

و طبق دستور هرروز بخونید

وقت هایی که عادت ماهانه هستید نایب باید براتون بخونه

الهی بحق الحسین...