دارم چله زیارت عاشورارو میخونم به روش حق شناس خوب نمیگم الا گناه نمیکنم ولی خوب غیبت نمیکنم حرف بد نمیزنم و دروغ نمیگم ولی با عشقم حرف میزنم این ختمم دارم میگیرم که خانوادم رضایت بدن به عشقم برسم اینم بگم که کنار این چله ختم سادات و ۲۰۰۰صلواتم میخونم تا اخر این ماهم فرصت دارم میخوان بیان خاستگاریم استرس دارم اخه مامانو بابام به شدت مخالفن لطفا نصیحت نکنید فقط بگید چیکار کنم یعنی امام حسین ختممو قبول کرده؟؟؟؟من به معجزه خدا احتیاج دارم میترسم از اینکه مامانو بابام مخالفن😔😔اینم بگم که به شدت افسرده شدم بخدا دیروز بابام واسه اصلاح صورتم دیگه اعتراض کرد میگفت چرا نمیری اصلاح بکنی دردت چیه 😔😔چیکار کنم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
انشالله ک قبول کنن عزیزم بیشتراز هرکس دیگه ایی درکت میکنم منم یزمانی عاشق پسر عموم بود با اینکه دوبار اومدن خاستگاری ولیییی خانوادم بشدتت مخالف بودن هرکاریش کردم نشد فقط روز ب روز اعتمادشون بم کم شد گوشیو ازم گرفتن باش نحرفم وکتمم خوردم اهرشم جدامون کردم انشالله تو به سرنوشتم دچار نشی وب اونی ک میخای برسی
اعتمادت به آقا باشه دعا کن هرجور خیر و صلاح هست برلت رقم بخوره و دوم اینکه شرط چله گناه نکردن هست ا ...
عزیزم منم میخام چله بگیرم البته برای کار کردن اخه کار هست ولی خونوادم بهونه میارن ک کی میبرتت میاره اخه مسیرمون تا شهر یخورده دوره راضی نمیشه و شرایطشم نداره ولی خیلی از ته دلم دوست دارم شاغل شم بنظرت چه چلی بگیرم ک نتیجه بده و شرایطش چجوریه چیکار کنم میشع راهنماییم کنی