لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
من ۸سال از طرفم بزرگترم ولی ایشون تافهمید کل مساله رو پاک کرد وهرچی بی احترامیبود گذاشت وسط ..هنوز ...
جدی ؟؟ چرا بی احترامی کرد ؟؟
خندیدن یک نیایش است لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐
خوب یهو کنار کشید و اون نگاهای عاشقانه تبدیل شدبه کم توجهی و علنی بی احترامیکردن . محل نگذاشتن وی ج ...
عزیزم
شاید فکر کرده عمدا بهش نگفتی ک جذبش کنی بعد بگی
بهش بگو چهرم رو ک میدیدی ، مگه قدیما شناسنامه بوده
خندیدن یک نیایش است لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐
ب نظرم اختلاف سن وقتی دو نفر بالای ۳۰باشن زیاد مهم نیس
جالب بود
عزیزم شاید فکر کرده عمدا بهش نگفتی ک جذبش کنی بعد بگی بهش بگو چهرم رو ک میدیدی ، مگه قدیما شناسنام ...
خوب گلم مستقیم بمن چیزینگفته بود هنوز اینا درحد نگاه و توجه بیش ازحد بود . باید اول بمن ابراز علاقه میکرد .حرفش هم پیش نیمده بود ک بگم من متولد چ سالیم