2777
2789

شاید

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۸سال از طرفم بزرگترم ولی ایشون تافهمید کل مساله رو پاک کرد وهرچی بی احترامی‌بود گذاشت وسط ..هنوز ...

جدی ؟؟ چرا بی احترامی کرد ؟؟ 

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 
خوب یهو کنار کشید و اون نگاهای عاشقانه تبدیل شدبه کم توجهی و علنی بی احترامی‌کردن . محل نگذاشتن وی ج ...

عزیزم

شاید فکر کرده عمدا بهش نگفتی ک جذبش کنی بعد بگی

بهش بگو چهرم رو ک میدیدی ، مگه قدیما شناسنامه بوده

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 
ب نظرم اختلاف سن وقتی دو نفر بالای ۳۰‌باشن زیاد مهم نیس 

جالب بود 

عزیزم شاید فکر کرده عمدا بهش نگفتی ک جذبش کنی بعد بگی بهش بگو چهرم رو ک میدیدی ، مگه قدیما شناسنام ...

خوب گلم مستقیم بمن چیزی‌نگفته بود هنوز  اینا درحد نگاه و توجه بیش ازحد بود . باید اول بمن ابراز علاقه میکرد .حرفش هم پیش نیمده بود ک بگم من متولد چ سالیم