2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید 😔😔😔😔😔

215 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها ، تاپیک های قبلی گفته بودم که تازه عروسم ، چند ماه بعد عروسیمون چون داداشم بیکار بود ، شوهرم گفت بیاد پیش ما و برا شوهرم کار کنه ،یه جورایی مرامی خواست هواش رو داشته باشه ، ولی داداشم هر روز یه برنامه داشت احترام من رو جلو شوهرم نگه نمی‌داشت بد باهام حرف می‌زد و ...  من چند بار به مادرم گفتم نا محسوس نصیحتش کن  مثلا بگو شبا زودتر بره طبقه خودش ، تو اتاق خواب ما بی اجازه نیاد و ... که مادرم هر بار بد جواب منو داد و تهدید کرد اصن میگم بیاد خونه نمیخواد کار کنه ، دیگه آنقدر بد حرف زد یه روز که من دیگه بهش زنگ نزدم اونم زنگ نزد سالگرد ازدواجمون شد اولین سالگرد حتی یه پیام تبریک هم نداد مادرم با اینکه هر مناسبتی میشد حتی شوهرمم کار داشت میرفتیم اینهمه راه رو ، عید زنگ زدم بهش روز دوم رفتیم برگشت گفت من روزه ام جایی نمیرم بعد ماه روزه میام با اینکه مادر شوهر من بزرگتره باز اومد سر زد به مادرم گفت عیب نداره ، حالا مادر شوهر من دیروز رفت مسافرت تا یک ماه هم نمیاد صبحی زنگ زدم به مامانم میگم چون گفتی روزه ای نمی‌دونست چه ساعتی زنگ بزنه ‌که مزاحم استراحتت نشه یه تلفن بهش بزن ، باز هر چی از  همش دراومد گفت بهم و گفت هفته ای یکبار زنگ میزنی اعصابم رو فقط خورد میکنی ، الان من مقصرم؟ شما باشید بازم زنگ میزنید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه بد  قطع رابطه کن، وگرنه مختو داغون میکنه  میدونم مادره ولی خب اخلاقش خیلی گهه

به خدا مادر شوهرم هیچی تو دلش نیست تا بهش میگم مامان چون روزه بودی نمی‌دونست کی زنگ بزنه میگه عمدی زنگ نزده چون تو به من احترام نمیزاری

من حرف ناحقی زدم؟ همش باهام دعوا داره 

شما حرف بدی نزدی،ولی  مادر خودتون  ک دیگه مشناسید  بعد سالها زندگی باهاش!وقتی میبینی اینجوریه اصلا باهاش حرف نزن یا حتی گلایه چیزی نکن چون مشخصه منطقی نیست 

شما حرف بدی نزدی،ولی  مادر خودتون  ک دیگه مشناسید  بعد سالها زندگی باهاش!وقتی میبینی ...

خواهرامم همش ازش طرفداری میکنن ، خوب منم تازه عروسم خیلی ناراحت میشم نه سر میزنن نه زنگی یه روز هم که میان از همه چی ایراد میگیرن ، برا جهازم هیچی ندادن با شوهرم بهترین چیزا رو خریدیم کلی با ذوق بعد خواهرم اومده هیچی نمیگه فقط میگه اتاقت یه پرده کم داره

شما حرف بدی نزدی،ولی  مادر خودتون  ک دیگه مشناسید  بعد سالها زندگی باهاش!وقتی میبینی ...

شوهرم گفت چون مادرته هفته ای یبار زنگ بزن حالش رو بپرس ولی همون هم هر دفعه زنگ میزنم دعوا داره

شوهرم گفت چون مادرته هفته ای یبار زنگ بزن حالش رو بپرس ولی همون هم هر دفعه زنگ میزنم دعوا داره

متاسفانه اخلاق بدی داره و این جور ادما حالا مادر هم باشه واقعا رو مخه ادمو پیر میکنن 

متاسفانه اخلاق بدی داره و این جور ادما حالا مادر هم باشه واقعا رو مخه ادمو پیر میکنن 

همیشه خونه بابام که بودم به خاطر این اخلاقاش اعتماد به نفس نداشتم و کلی غصه میخورم الان خونه شوهرمم زهر مارم میکنه  جایی میریم تعارف میکنیم میگه مثل بقیه زن و شورا دوتایی برید مگه نمی‌تونید،  وقتی بریم و تعارف نکنیم میره تو قیافه

همیشه خونه بابام که بودم به خاطر این اخلاقاش اعتماد به نفس نداشتم و کلی غصه میخورم الان خونه ش ...

کلا با خودش درگیری داره رهاش کنه از زندگی با همسرت لذت ببر ،هرچی بیشتر فک کنی بیشتر اذیت میشی ،بعضی افراد بیمارن روحی واقعا اطرافیانشونو هم بیمار میکنن ،تنها راهش دوریه هرچند سخته ولی دیگ ناچاری ارامشت مهمتر ه تا هرروز دعوا و بحث!

کلا با خودش درگیری داره رهاش کنه از زندگی با همسرت لذت ببر ،هرچی بیشتر فک کنی بیشتر اذیت میشی ،بعضی ...

بهش میگم نامحسوس به داداش بگو زشته میاد تو اتاق خواب تازه عروس و داماد میگه شوهرت باید بگه 😔😔😔 تازه طلبکار هست ، راهی ندارم جز اینکه دیگه زنگ نزنم