2777
2789

سلام

حدود دوازده ساله بخاطر روماتیسم دارم کورتون و متوترکسات میخورم،  الان از عوارض کورتون زخم معده گرفتم،  این وسطا یه سال هم رفتم طبقه پایین خانواده شوهرم زندگی کردم و خیلی رو اعصابم بودن،  از اون موقع همش افسردم حتی مشاوره هم رفتم کاملا میدونم خیلی از نگرانی هام بی مورده اما نمیتونم ازشون دست بردارم،  از این استرس همیشگی گاهی معدم اذیت میشه و بیشتر وقتا دلدرد و دلپیچه دارم،  در حدی که دلم نمیخواد از خونه بیرون برم نگرانم یهو دلم درد بگیره،  در حالیکه هیچوقت پیش نیومده برام اما همش پیشگویی منفی میکنم،  حتی بخوام یه مسافرت برم از چند وقت قبلش استرس و اضطراب میاد سراغم و دلدرد و دلپیچم بیشتر میشه،  بخدا خسته شدم،  دکتر بهم مبورین هم داده اما میخورم انگار بدتر میشم،  چکار کنم؟  چجوری بتونم عادی زندگی کنم مثل قبل حداقل بخاطر دخترم😭

فرض کنید ما وارد یه بازی شدیم

ب من میگن قانون این بازی اینه  ک یه سری شی رو نوشته یا یه سری غذا رو نوشته دو تا ستون عین برگه های کنکور توشه ...زده میخوام ی سری دایره جلوش ..زده نمیخوام یه سری دایره جلوش

میگه اون غذایی ک میخوای رو توی میخوام تیک بزن

اون غذایی که نمیخوای رو خالی بزار..تیک نزنیا

بعد میگه اینا رو دستگاه تصحیح میکنه ..این نمیفمه هر چیو تیک بزنی برات میاره باید بخوریا...

من میام شروع میکنم چیزای که میخوام رو تیک میزنم چیزایی هم‌ک نمیخوامم تیک میزنم...

بعد از تصحیح اونایی هم ک نمیخواستمم برام میارن ...بعد من میگم من ک گفتم نمیخوام من تیک نمیخوامشو زده بودم..

طرف میگه من ده بار ب تو گفتم اونی ک نمیخواستی رو نباید تیکشو میزدی...

بعد من شروع میکنم ب شکایت این چ دستگاه مزخرفیه شما دارید...این چ مدل تصحیح کردنیه..من زدم اینو نمیخوام...

من‌گاها تو دنیای واقعی این شکلی میشم...یعنی ما میاییم ب ما میگن اینو میخوای صبح تا شب در موردش صحبت کن ...اگه یکی به تو بدیی کرد توجه نکن...حالا ما چکار میکنیم؟ ما ب چیزی که نمیخواییم صب تا شب حرف میزنیم..بدی ک بهمون شده ..مشکل مالی ک پیش اومده..بعد این مشکله هی بیشتر میشه..بعد میشینیم میگیم دنیا بد شده این چ دنیاییه خدا چرا منو دوست نداره..من که دارم میگم اینو نمیخوام..گاها ما دعاهامونم مشکل داره..مثلا خدایا این مریضی رو ازم دور کن ..این بدبختیو از زندگیم ببر بیرون..اینا دعا نیست ..شما باید برای سلامتیتون دعا کنید..

ما هی رو ناخواسته هامون تمرکز میکنیم...

و نمیدونیم ک قانون جهان نمیشنوه ک من میگم نمیخوام اینو

جهان اون دستگاهس ..و ما به جهان غر میزنیم..ما از خدا ناراحتیم که چرا اینو ب ما نمیده..خدا قانونش رو گذاشته..

قانون جذب مثل طناب میمونه ..شما ی چیز داری ک نمیخواهی با طناب میتونی هلش بدی بگی از زندگیم برو بیرون؟

طناب فقط میکشه..ما به هر چیزی فکر میکنیم این طنابه میره دورش قلاب میشه میکشه سمت ما...🍃

دوره های روانشناسی رو گوش بده ولی نه هر دوره ای 

هر دور و هر لحظه باید گوش بدی که فکرت به سمت منفی نره و مدام با خودت تکرار کن جملات انگیزشی مثبت 

ی کم اولش سخته ولی بعد از چند روز انگار ی چیزی گم کردی 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اهل کتاب خوندن هستی کتاب وقتی اضطراب حمله می کند خوبه 

به منم یکی معرفیش کردم استرسای اصلی زندگیم خدا رو شکر کمتر شده 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
اگر اهل کتاب خوندن هستی کتاب وقتی اضطراب حمله می کند خوبه  به منم یکی معرفیش کردم استرسای اصلی ...

معرفیش کرد بهم

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

قشنگم کارای که رو خودم جواب میدم و بهتون میگم شاید به شماهم کمک کنه:

کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول سین و صوتیش و از castbox رایگان گوش کن یه آرامش عجیبی به آدم میده

بعد یه کار هنری هرچیزی که شد حتی اگه مثل من هنرمند نیستی یه کتاب رنگ آمیزی بزرگسال بخر با یه جعبه مداد رنگی و روزی نیم ساعت رنگ آمیزی کن

یوگاااااااا عالیه برنامه yoga workout و دانلود کن و تو خونه شده روزی ده مین یوگا کار کن

آب زیاد بخور و تنفس شکمی انجام بده اینا پنجاه درصد استرساتو کم می‌کنه مابقیشو هم هر زمان فکر بد آمد سراغت خودت یه استپ به خودت بده و حواستو پرت کن

و آخرم اینو باور کن انسان خیلی خیلی قدرتمند تر از اونه که از پس چیزی برنیاد ما روح خداوند قادر و در خودمون داریم پناه ببر به خودش انشاالله شفا پیدا می‌کنی💓

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
فرض کنید ما وارد یه بازی شدیم ب من میگن قانون این بازی اینه  ک یه سری شی رو نوشته یا یه سری ...

من از اول صبح که بیدار میشم همش فکر مریضی هستم،  حتی اگر اون روز حالم خوب باشه برام عجیبه همش منتظرم یه چیزیم بشه،  بخدا حالم بهم میخوره از این وضعیت انگار گیر کردم تو این افکار مزخرف،  دوس دارم بمیرم

حتما میگیرم،  لطف کردی بابت معرفیش

موفق باشی 💙💙💙

بخدا قبلا خیلی آدم قوی بودم،  همه خانواده رو انرژی من حساب باز میکردن اما الان خودم اینجوری،  الانم سعی میکنم حفظ ظاهر کنم اما روحیم خیلی حساس و شکننده شده،  من بخاطر زخم معده و اینا لاغر شدم حالا یکی اینو بهم میگه دوس دارم بشینم یه دل سیر گریه کنم

بخدا قبلا خیلی آدم قوی بودم،  همه خانواده رو انرژی من حساب باز میکردن اما الان خودم اینجوری، &n ...

هیچ کس جز خودت نمیتونه خودتو نجات بده

من خودم بحران بدی و پشت سر میزارم ولی تنها چیزی که همیشه به خودم میگم اینکه من تنها نیستم و تخت حفاظت خدام.....خدا هیچ وقت دیر نمیکنه..‌‌‌‌‌.. هرچقدر سخت هم باشه ما دستمون تو دستشه☺️کلی انرژی مثبت برات فرستادم مطمئنم به زودی میلیون حال خوبتو تو این سایت به اشتراک میزاری 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
هیچ کس جز خودت نمیتونه خودتو نجات بده من خودم بحران بدی و پشت سر میزارم ولی تنها چیزی که همیشه به خ ...

امیدوارم عزیزم،  دوست خوبم امیدوارم حال تو هم  تو هم همیشه خوب باشه،  راست میگی واقعا خدا هیچوقت دیر نمیکنه،  گاهی بخاطر درد هایی که از بیماری میکشم با خودم میگم خدا بعدا اینا رو برام جبران میکنه🥺