2777
2789

۱۰ساله ازدواج کردم یه پسر ۶ساله دارم. چندین سال از خانواده ها دور بودیم توی غربت بودیم بعد ۴ماه اومدیم پیش خونواده که زندگی من زیر و رو شد کاربری قبلیم ماجراها رو گفته بودم که گوشیم عوض کردم رمز نداشتم الان تازه دوباره ثبتنام کردم.سری قبل بحث سر مادرشوهر پدرشوهرم بود ولی این سری بحث سر خوده شوهرمه.ما یه خونه ساختیم که به اسم پدرشوهرمه از روز اول گفتم بزنید به نام شوهرم گفت باشه الان از اون ماجرا ۶سال گذشته و ما هی خورد خورد خونه رو ساختیم و روز اول عید رفتیم خونمون هنوز یکماه نشده. دیشب سر سفره شام سر چیپس درست کردن به شوهرم گفتم خدارو شکر سر خونه زندگیم نشستم در جواب گفت خداروشکر خونه به نام پدرمه. من خودم ازش خواستم به نام من نزنه به نام خودش بمونه........یه آن تموم سختی های غربت تموم بی کسی هام.... تموم بی تفریح ها تموم تلاشم واسه پس انداز کردن پول واسه ساخت خونه اومد جلو چشمم. انگار یه اب سردی ریختن روم....اصلا حسم قابل گفتن نیس. حس بی ارزشی حس بی خانمانی میدونم درکم نمیکنید واقعا شوک شدم. رفتم توی اتاق اروم وسایلامو جمع کردم. دیدم شوهرم زنگ مامانم زده نمیدونم چی میگفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه یکم پول واسه کادو خونه گیرمون اومده بود مبلغ یک ملیون. اومد وسایلامو ریخت بیرون دنبال پول. هی ...

دیر موقع بود تو منطقه ما اسنپ نبود رفتم نشستم تو ماشین شوهرم تو این فاصله شوهرم ده بار به مامانم زنگ زد بیاین دخترتون ببرید

اره کار خوبی کردی تا خونه رو بنامت نکرده برنگرد چقدر حماقت کردی از روز اول جنجال بپا نکردی تا بنام خودش باشه ..‌ برو مهریه تو بزار اجرا ... طلاق منظورم نیستا فقط مهریه و ترسوندنش تا خونه رو بنانت کنه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ب جای ترک خونه میگفتی توهنوز نمیتونی یرای خودت تصمیم بگیری یعنی هنوز انقد کوچیکی ک اموالت بایدبنام بابات باشه چرا ازدواج کردی پس مینشستی ور دل مامان بابات اشپزی میکردی خب

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏
بعد مرگ پدرشوهرت این خونه برادر خواهر شوهر ومادرشوهرت سهم میبرن چرا شوهرت بی فکری کرد 

اره باید امضا بدن الان که بهشون نرسه

ماهم خونمونه زده بودیم ب اسم مادربزرگم ولی بعد فوتشون چون عموهام می‌دونستن خداروشکر مشکلی پیش نیومد

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
بعد مرگ پدرشوهرت این خونه برادر خواهر شوهر ومادرشوهرت سهم میبرن چرا شوهرت بی فکری کرد 

پدرشوهرم انداخته تو کلش که چیزی به نامش نباشه یه وقت مهریه چیزی تو آینده نخواد بده شوهرم هیچی نداره همش به نام باباشه و اختیار دار