2777
2789
عنوان

به جای قطره استامینوفن شربت دادم به نوزادم تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5993 بازدید | 35 پست
مگه شربت اطفال نبوده بهش دادی؟

نه شربت استامینوفن معمولی

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
یا خدا ۱۶قطره چند سی سی میشه؟

فکر کنم ۱ سی سی بشه.

کار نداره قطره چکون رو اب کن تا ۱ سیسی بعد ببین ۱۶ قطره چند سی سی میشه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم محض اطمینان با دکتر یا اورژانس تماس بگیر...ولی کلا وقتی بچه خیلی اذیت میشه و خسته میشه و سنگین می‌خوابه نفسش تند تر و بلندتر میشه

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
یاخدا.دوز شربت وقطره اخه فرق دارهه

اگه شربت و قطره اطفال باشه هر دو مثلا ۲۵۰ هستن باید رو هر دوش ببینی ولی اگه برای اطفال باشه همون مقداره اثر بخشیش 

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
2803

ميزان داروهاي   ضد تب 🌺🌺🌺قطره استامينوفن = ٢/٥ برابر وزن    يعني كودك ١٠ كيلويي ٢٥ قطره🌺   شربت استامينوفن = وزن تقسيم بر ٢  يعني كودك ١٠ كيلويي  ٥ ميلي ( سي سي ) 🌺 شربت بروفن  = وزن تقسيم بر ٣ يعني كودك  ١٠ كيلويي حدود ٣/٥ 🌺. شياف استامينوفن ١٢٥ براي كودك ١٠-١٢ كيلويي 🌺 شياف استامينوفن ٣٢٥ براي كودك حدود ٣٠ كيلويي  يعني كودك ١٥ كيلويي  نصف شياف ٣٢٥ و يا يك و نيم شياف كودكان  ١٢٥ ميلي 🌺 شياف ديكلوفناك ٥٠ ميلي براي كودك ٣٠ كيلوي يعني براي كودك ١٠ كيلويي يك سوم  شياف ديكلوفناك ٥٠ و براي كودك  ١٥ كيلويي نصف شياف ديكلوفناك ٥٠ ميلي 🌺  استفاده همزمان اين تب بر ها خطرناك است 🌺  استامينوفن با استامينوفن در تب شديد ٤ ساعت با هم فاصله داشته باشد ، 🌺  در ٢٤ ساعت،  استامينوفن حداكثر ٥ بار  داده شود 🌺 بروفن در ٢٤ ساعت ، سه بار داده شود 🌺 شياف ديكلوفناك  در ٢٤ ساعت ٢ بار مي شود استفاده كرد 🌺 در حالت عادي در زمان تب فقط از يك نوع تب بر استفاده شود و لي به ندرت گاهي دو ساعت از دادن يك نوع تب تر گذشته و تب هنوز خيلي بالا هست در اين موقع مجبور مي شويم از ضد تب دوم مثل بروفن یا شیاف دیکلوفناک براي كمك به تب براول استفاده  كنيم  🌺 تب  به خاطر عفونت است و گرچه اكثر مواقع به دنبال عفونت ويروسي هست و عفونت ويروسي خودش خوب مي شود ، ولي دربعضي مواقع به خاطر عفونت هاي ميكروبي مثل سينوزيت ، عفونت گوش ، عفونت ادراري ،  مننژيت ( عفونت مغز) مي باشد 🌺بین استامینوفن خوراکی و شیاف استامینوفن 4 ساعت فاصله باشد

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نه شربت استامینوفن معمولی

اگه معمولی بوده بازم میخوای یک زنگ به اورژانس بزن راهنماییت کنه عزیزم 

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤