2777
2789
عنوان

مدرسه پسرم

717 بازدید | 27 پست

پسرم کلاس دوم هست وبهترین مدرسه هم هست ولی ساعت مدرسه از ۸تا۲ هست وفاصلش از خونه زیاده ، بازور درس میخونه همش خستس ، موندم چکار کنم ، مدارس نزدیک خونه از نظر ساختمان ومحیط خوب نیستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این طفلک حتما از شش صبح بیدار میشه ، ساعت ۳ بعد از ظهر هم میرسه خونه  خودت هم بودی هلاک میشدی& ...

دقیقا همین ساعت، چکارکنم مدرسه کنار خونه قدیمی وشلوغه ، اصلا امکانات اون رو نداره

چه جالب منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و دارم... 

ولی همه دوستاش خونشون خیلی نزدیک مدرسست هرسال هم برای سرویس خیلی اذیتم تا گیر بیاد هم طفلک خیلی تو راهه 

التن که خوبه اون سنوات قبل مخصوصا اون سالی که همش مجازی بود و سرویس نبود بعد عید یهو حضوری شد کل حقوقم واسه اسنپ میرفت تازه مرخصی باید میگرفتم میاوردم  کلا پشیمون شدم از دور نوشتن برای دومی همون نزدیک خون مینویسم حتی اگر خوبم نباشه

چه جالب منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و دارم...  ولی همه دوستاش خونشون خیلی نزدیک مدرسست هرسال ...

یه بار بردمش نزدیک خونه ، گفت نه من نمیخوام ، میگم نکنه بیاد اینجا درجا بزنه

شوهرم میگه دولتی شلوغه ، ساختماناش داغونه ، پسرمم پرتوقع شده

چه ربطی داره عزیزم مدرسه دولتی چیز بدی نیست توی همه مدارس بچه خوب و بد هست باید به پسرت آموزش بدی همین بچه های من دولتی خوندن همکلاسی بد هم همیشه داشتن ولی همه چیزا ب من می‌گفتم و من اگاهشون میکردم